Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ünver, 3 Nisan’da 3. Kez Başkanlık Koltuğuna Dualarla Oturacak

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2014 - 11:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ünver, 3 Nisan’da 3. Kez Başkanlık Koltuğuna Dualarla Oturacak

Nevşehir tarihinde üst üste 3. kez Belediye Başkanlığına seçilen Hasan Ünver,3 Nisan 2014 Perşembe günü başkanlık koltuğuna dualarla oturacak. Saat 12.00’de Mazbatasını alarak göreve başlayacak Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver için bir tören düzenlenecek. 30 Mart 2014 Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler seçimlerinde, Nevşehir tarihinde bir ilke imza atarak üst üste AK Parti’den  3. kez Belediye Başkanlığına seçilen  Hasan Ünver 3 Nisan 2014 Perşembe günü göreve başlayacak. Nevşehir Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığından  Mazbatasını alacak olan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, saat 12.00’ de Nevşehir Belediyesi’ne gelecek. Burada düzenlenecek törende dualarla  3. kez başkanlık koltuğuna oturacak olan Ünver, daha sonra vatandaşların tebriklerini de kabul edecek. 

Nevşehir tarihinde üst üste 3. kez Belediye Başkanlığına seçilen Hasan Ünver,3 Nisan 2014 Perşembe günü başkanlık koltuğuna dualarla oturacak. Saat 12.00’de Mazbatasını alarak göreve başlayacak Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver için bir tören düzenlenecek.

30 Mart 2014 Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler seçimlerinde, Nevşehir tarihinde bir ilke imza atarak üst üste AK Parti’den  3. kez Belediye Başkanlığına seçilen  Hasan Ünver 3 Nisan 2014 Perşembe günü göreve başlayacak.

Nevşehir Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığından  Mazbatasını alacak olan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, saat 12.00’ de Nevşehir Belediyesi’ne gelecek. Burada düzenlenecek törende dualarla  3. kez başkanlık koltuğuna oturacak olan Ünver, daha sonra vatandaşların tebriklerini de kabul edecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.