Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ünver,Başbakanı Görünce Hala Ellerim Titriyor

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.06.2014 - 11:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ünver,Başbakanı Görünce Hala Ellerim Titriyor

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 12 Yıl önce il başkanlığı mazbatasını alırken ellerinin titrediğini söylerken, hala Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı görünce ellerinin titrediğini söyledi. Ak Parti çatısı altında siyaset yapmaktan son derece gururlu olduğunu dile getiren Nevşehir Belediye Başkanı Ünver, belediye başkanlığı süresince il başkanlarının, milletvekillerinin ve diğer teşkilat mensuplarının kendisinden olumsuz bir istekte bulunmadığına da dikkat çekti. Ünver, “Ben ilk il başkanı olduğumda belgeyi alırken ellerim titriyordu. Bugün hala 10 Yıllık belediye başkanıyım. 12 Yıldır Ak Partiliyim Sayın Başbakanın ellerini tutarken ellerim titriyor. Hakikaten büyük adam. Hakikaten bir dünya lideri. Bu Partinin çatısı altında siyaset yapıyor olmaktan dolayı Allaha Şükür etmemiz lazım. Benim belediye başkanlığım süresince hiçbir il başkanım, hiçbir Milletvekilim benden olumsuz bir talepte bulunmadılar. Gerçekten düzgün insanlarla çalışıyoruz” dedi. 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 12 Yıl önce il başkanlığı mazbatasını alırken ellerinin titrediğini söylerken, hala Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı görünce ellerinin titrediğini söyledi.

Ak Parti çatısı altında siyaset yapmaktan son derece gururlu olduğunu dile getiren Nevşehir Belediye Başkanı Ünver, belediye başkanlığı süresince il başkanlarının, milletvekillerinin ve diğer teşkilat mensuplarının kendisinden olumsuz bir istekte bulunmadığına da dikkat çekti.

Ünver, “Ben ilk il başkanı olduğumda belgeyi alırken ellerim titriyordu. Bugün hala 10 Yıllık belediye başkanıyım. 12 Yıldır Ak Partiliyim Sayın Başbakanın ellerini tutarken ellerim titriyor. Hakikaten büyük adam. Hakikaten bir dünya lideri. Bu Partinin çatısı altında siyaset yapıyor olmaktan dolayı Allaha Şükür etmemiz lazım. Benim belediye başkanlığım süresince hiçbir il başkanım, hiçbir Milletvekilim benden olumsuz bir talepte bulunmadılar. Gerçekten düzgün insanlarla çalışıyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.