Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ünver, ʹʹBiz Asla Kavga Ortamı İstemiyoruzʹʹ

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.02.2014 - 09:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ünver, ʹʹBiz Asla Kavga Ortamı İstemiyoruzʹʹ

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver seçim çalışmalarınıza ne zaman başlayacaksınız soruna karşın’’ Hasan Ünver  on yıldız hep çalışıyor’’ zaten cevabını verdi. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver Nevşehir’de seçim çalışmaları konusunda şunları kaydetti. ‘’Hasan Ünver zaten on senedir çalışıyor. Biz seçim dönemi çalışması yapmıyoruz. Ancak halkımız ile gene kucaklaşacağız. Bundan üç, beş ay önce halkımız ile yine kucaklaşmıştık. Şimdi yine gidiyoruz halkımızı ziyaret ediyor toplantılara katılıyoruz. Halkımızın taleplerini alıyoruz. Onlar belediyeye geliyorlar. Biz çalışmalarımızı kesintisiz sürdürüyoruz. Buradan şunu söylemek istiyorum. Cenabı Hak memleketimiz için, ülkemiz için, milletimiz için, insanlarımız için, Nevşehirimiz için ve bizler için hayırlısı ne ise onu nasip etsin. Böyle bir hırs, böyle bir dengesizlik, böyle bir kavga ortamı asla istemiyoruz. Buna bütün arkadaşlarımız da özen gösteriyorlar. Diğer aday arkadaşlarında davranışları mükemmel. Şuanda şehrimizde siyasi hayat gayet güzel gidiyor. Her şey mükemmel gidiyor bunda da katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Umarım ki seçim sonuna kadar böyle gider. Siyasi çalışmalarımızı biraz da seçim takvimi ile alakalı bir olay. Yüksek seçim kurulu seçim takvimini ilan etti. O süreç içerisinde demokrasi şöleni çerçevesinde elimizden gelen gayreti göstereceğiz.’’

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver seçim çalışmalarınıza ne zaman başlayacaksınız soruna karşın’’ Hasan Ünver  on yıldız hep çalışıyor’’ zaten cevabını verdi. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver Nevşehir’de seçim çalışmaları konusunda şunları kaydetti.

‘’Hasan Ünver zaten on senedir çalışıyor. Biz seçim dönemi çalışması yapmıyoruz. Ancak halkımız ile gene kucaklaşacağız. Bundan üç, beş ay önce halkımız ile yine kucaklaşmıştık. Şimdi yine gidiyoruz halkımızı ziyaret ediyor toplantılara katılıyoruz. Halkımızın taleplerini alıyoruz. Onlar belediyeye geliyorlar. Biz çalışmalarımızı kesintisiz sürdürüyoruz. Buradan şunu söylemek istiyorum. Cenabı Hak memleketimiz için, ülkemiz için, milletimiz için, insanlarımız için, Nevşehirimiz için ve bizler için hayırlısı ne ise onu nasip etsin. Böyle bir hırs, böyle bir dengesizlik, böyle bir kavga ortamı asla istemiyoruz. Buna bütün arkadaşlarımız da özen gösteriyorlar. Diğer aday arkadaşlarında davranışları mükemmel. Şuanda şehrimizde siyasi hayat gayet güzel gidiyor. Her şey mükemmel gidiyor bunda da katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Umarım ki seçim sonuna kadar böyle gider. Siyasi çalışmalarımızı biraz da seçim takvimi ile alakalı bir olay. Yüksek seçim kurulu seçim takvimini ilan etti. O süreç içerisinde demokrasi şöleni çerçevesinde elimizden gelen gayreti göstereceğiz.’’
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.