MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

ÜNVER, MODERN SEBZE VE MEYVE HALİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2013 - 11:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

ÜNVER, MODERN SEBZE VE MEYVE HALİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Nevşehir’de  tarımsal çalışmalar yapan çiftçilerin yanı sıra, bu alanda faaliyet gösteren ticari işletmelere de önemli katkılar sağlayacak Nevşehir Yaş Sebze ve Meyve Hali’nin son aşamaya getirilen yapım çalışmaları konusunda ilgililerden bilgiler aldı.   Nevşehir Belediyesi tarafından  Aksaray Yolu üzerinde toplam 8 bin metrekarelik bir alan üzerinde  37 peron, mini market, bir servis mutfağı, sosyal tesis ve zabıta kontrol merkezinden oluşacak modern Sebze  ve Meyve Hali’nin iç ve dış düzenleme çalışmalarına ilişkin yetkililere bir dizi talimatlarda veren Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir’in tarım alanında ciddi bir eksikliğinin de Nevşehir Belediyesi’nin yoğun girişim ve çabaları ile giderileceğini belirtti.    Türkiye’nin en önemli patates üretim merkezlerinden biri olan modern Sebze ve Meyve  Hali’nin yıllar yılı bir ciddi sorun olarak değerlendirildiğini kaydeden Ünver, son rotüşleri yapılan merkezin en kısa zamanda hizmete kazandırılacağını ifade etti. 

Nevşehir’de  tarımsal çalışmalar yapan çiftçilerin yanı sıra, bu alanda faaliyet gösteren ticari işletmelere de önemli katkılar sağlayacak Nevşehir Yaş Sebze ve Meyve Hali’nin son aşamaya getirilen yapım çalışmaları konusunda ilgililerden bilgiler aldı.

 

Nevşehir Belediyesi tarafından  Aksaray Yolu üzerinde toplam 8 bin metrekarelik bir alan üzerinde  37 peron, mini market, bir servis mutfağı, sosyal tesis ve zabıta kontrol merkezinden oluşacak modern Sebze  ve Meyve Hali’nin iç ve dış düzenleme çalışmalarına ilişkin yetkililere bir dizi talimatlarda veren Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir’in tarım alanında ciddi bir eksikliğinin de Nevşehir Belediyesi’nin yoğun girişim ve çabaları ile giderileceğini belirtti. 

 

Türkiye’nin en önemli patates üretim merkezlerinden biri olan modern Sebze ve Meyve  Hali’nin yıllar yılı bir ciddi sorun olarak değerlendirildiğini kaydeden Ünver, son rotüşleri yapılan merkezin en kısa zamanda hizmete kazandırılacağını ifade etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.