Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ünver Taziyeleri Kabul Edecek

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2013 - 14:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ünver Taziyeleri Kabul Edecek

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in annesi Ruziye Ünver bugün Niğde'nin Ulukışla ilçesinde toprağa verildi. Annesinin cenaze namazını kıldıran Belediye Başkanı Hasan Ünver daha sonra ise taziyeleri kabul etti.  Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,13 Ekim 2013 Pazar ve 14 Ekim 2013 Pazartesi günü saat 12.00’de de,  Nevşehir’de vatandaşların taziyelerini makamında kabul edecek.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in annesi Ruziye Ünver bugün Niğde'nin Ulukışla ilçesinde toprağa verildi. Annesinin cenaze namazını kıldıran Belediye Başkanı Hasan Ünver daha sonra ise taziyeleri kabul etti. 
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,13 Ekim 2013 Pazar ve 14 Ekim 2013 Pazartesi günü saat 12.00’de de,  Nevşehir’de vatandaşların taziyelerini makamında kabul edecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.