Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

ÜNVER,TAZİYELERİ KABUL ETTİ

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2013 - 13:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

ÜNVER,TAZİYELERİ KABUL ETTİ

Niğde’nin Ulukışla ilçesinde annesinin cenaze namazını kıldırarak toprağa veren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, bugünde vatandaşların taziyelerini makamında kabul etti. Nevşehir’deki çeşitli sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri ile çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile vatandaşların taziyelerini kabul eden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ,taziye ziyaretinde bulunan vatandaşlarla da bir süre görüştü. Vatandaşlar ,Belediye Başkanı Hasan Ünver’e annesinin vefatından duydukları üzüntüyü dile getirirken, Ünver’de   dün Ulukışla ilçesinde annesinin cenaze defin işlemleri sırasında ve gerekse de Nevşehir Belediyesi’ne gelerek üzüntülerini dile getiren vatandaşlara ailesi olarak teşekkürlerini iletti. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 14 Ekim 2013 Pazartesi günü de saat 12.00’den itibaren vatandaşlardan gelecek  taziyeleri kabul etmeyi sürdürecek.
Niğde’nin Ulukışla ilçesinde annesinin cenaze namazını kıldırarak toprağa veren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, bugünde vatandaşların taziyelerini makamında kabul etti.
Nevşehir’deki çeşitli sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri ile çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile vatandaşların taziyelerini kabul eden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ,taziye ziyaretinde bulunan vatandaşlarla da bir süre görüştü.
Vatandaşlar ,Belediye Başkanı Hasan Ünver’e annesinin vefatından duydukları üzüntüyü dile getirirken, Ünver’de   dün Ulukışla ilçesinde annesinin cenaze defin işlemleri sırasında ve gerekse de Nevşehir Belediyesi’ne gelerek üzüntülerini dile getiren vatandaşlara ailesi olarak teşekkürlerini iletti.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 14 Ekim 2013 Pazartesi günü de saat 12.00’den itibaren vatandaşlardan gelecek  taziyeleri kabul etmeyi sürdürecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.