MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ünver ve Açıkgöz AK Gençlikle Buluştu

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.08.2015 - 08:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ünver ve Açıkgöz AK Gençlikle Buluştu

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver AK Parti Gençlik Kolları yönetim ve üyeleriyle buluştu. AK Parti Gençlik Kolları haftalık olağan toplantısı Nevşehir Ticaret Borsası Konferans salonunda yapıldı. Düzenlenen toplantıya AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti Gençlik Kolları üyeleri katıldı. AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz burada yaptığı konuşmada AK gençlerimiz ile burada birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyum. Bizleri bir araya getiren Gençlik Kolları Başkanımız Rauf Yanar’a teşekkür ederim derken burada gençlerin sorunlarını dinledi. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ise bugün burada sizlerle birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyum. Biliyorsunuz bu ilk buluşmamız değil. Zaman zaman partimizin gençlik kolları ile bir araya gelerek sohbetler ediyoruz. Bu sohbetlerimiz her zaman devam edecek. Nevşehir’de yatırımlarımıza devam ediyoruz. Allah’ın izni ile de bu yatırımlarımız siz gençlerin destekleriyle de her geçen gün artacak. Sizler bizlere iş yaptıracaksınız. Bizlerde bu şehri el birliği ile güzelleştirmeye devam edeceğiz dedi.  

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver AK Parti Gençlik Kolları yönetim ve üyeleriyle buluştu.

AK Parti Gençlik Kolları haftalık olağan toplantısı Nevşehir Ticaret Borsası Konferans salonunda yapıldı. Düzenlenen toplantıya AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti Gençlik Kolları üyeleri katıldı. AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz burada yaptığı konuşmada AK gençlerimiz ile burada birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyum. Bizleri bir araya getiren Gençlik Kolları Başkanımız Rauf Yanar’a teşekkür ederim derken burada gençlerin sorunlarını dinledi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ise bugün burada sizlerle birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyum. Biliyorsunuz bu ilk buluşmamız değil. Zaman zaman partimizin gençlik kolları ile bir araya gelerek sohbetler ediyoruz. Bu sohbetlerimiz her zaman devam edecek. Nevşehir’de yatırımlarımıza devam ediyoruz. Allah’ın izni ile de bu yatırımlarımız siz gençlerin destekleriyle de her geçen gün artacak. Sizler bizlere iş yaptıracaksınız. Bizlerde bu şehri el birliği ile güzelleştirmeye devam edeceğiz dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.