Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Belediye Başkanı Yıldız’dan CHP Adayı Boz’a Ziyaret

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2014 - 00:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Belediye Başkanı Yıldız’dan CHP Adayı Boz’a Ziyaret

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde Ürgüp’te siyasi parti adayları arasında dostluk rüzgarları esmeye devam ediyor. Ürgüp Belediye Başkanı ve AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız, CHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı Murat Boz’u seçim bürosunda ziyaret etti. Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız CHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı Murat Boz’u ziyaret ederek seçim çalışmalarında başarılar dilerken Ürgüp ilçesinde dostluk içinde seçim havasının geçmesinin devamını diledi. CHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı Murat Boz ise Yıldız’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederken seçim çalışmalarında Yıldız’a başarılar diledi. İkili daha sonra ise bir süre sohbet etti.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde Ürgüp’te siyasi parti adayları arasında dostluk rüzgarları esmeye devam ediyor. Ürgüp Belediye Başkanı ve AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız, CHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı Murat Boz’u seçim bürosunda ziyaret etti.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız CHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı Murat Boz’u ziyaret ederek seçim çalışmalarında başarılar dilerken Ürgüp ilçesinde dostluk içinde seçim havasının geçmesinin devamını diledi.

CHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı Murat Boz ise Yıldız’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederken seçim çalışmalarında Yıldız’a başarılar diledi. İkili daha sonra ise bir süre sohbet etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.