Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Belediye Personeli Sağlık Kontrolünden Geçirildi

BELEDİYELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.03.2015 - 12:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Belediye Personeli Sağlık Kontrolünden Geçirildi

Yeni İş güvenliği yasası kapsamında asla taviz vermeyen Ürgüp Belediyesi Önce insan anlayışıyla çalışarak işçilerin çalıştıkları alanlara göre sağlık durumlarının iyi değerlendirilmesi gerektiği, olabilecek her türlü sağlık sorununun önceden teşhis edilerek iş kazalarının ve işe bağlı sağlık sorunlarının en aza indirilmesi amacına yönelik olarak anlaşmalı firma ve kurum doktoru Ali Sıtkı Çakaloz tarafından sağlık kontrolünden geçirildi. Ürgüp Belediyesi çalışanları uygulama sebebiyle Belediye Başkanı Fahri Yıldız’a teşekkürlerini sundu.   Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  

Yeni İş güvenliği yasası kapsamında asla taviz vermeyen Ürgüp Belediyesi Önce insan anlayışıyla çalışarak işçilerin çalıştıkları alanlara göre sağlık durumlarının iyi değerlendirilmesi gerektiği, olabilecek her türlü sağlık sorununun önceden teşhis edilerek iş kazalarının ve işe bağlı sağlık sorunlarının en aza indirilmesi amacına yönelik olarak anlaşmalı firma ve kurum doktoru Ali Sıtkı Çakaloz tarafından sağlık kontrolünden geçirildi.
Ürgüp Belediyesi çalışanları uygulama sebebiyle Belediye Başkanı Fahri Yıldız’a teşekkürlerini sundu.

 
Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.