Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Eski Kaymakamı Nurdoğan Kaya Belediye Başkanı Yıldız I Ziyaret Etti

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.05.2014 - 09:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Eski Kaymakamı Nurdoğan Kaya Belediye Başkanı Yıldız I Ziyaret Etti

Ürgüp ilçesinde 1980-1983 tarihleri arasında Kaymakamlık görevinde bulunan Nurdoğan Kaya yıllar sonra görev yaptığı Ürgüp ilçesine gelerek Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ı ziyaret etti.   1963 yılında devlet memuru olarak çalışmaya başladığını ve hiç yorulmadan 44 yıldır çalıştığını ve artık emekli olduğunu söyleyen Kaya, Ürgüp'ü çok sevdiğini ve buranın kendisi için apayrı bir önemi olduğunu söyledi. "1980 – 1983 yılları arasında güzel ilçemiz Ürgüp'te kaymakamken Belediye Başkanlığı görevinde bulundum. Bugün yıllardan sonra Ürgüp ve çevresindeki tarihi turistik bölgeleri gezmek üzere eşimle birlikte buraya geldik. Ürgüp dünyanın tanıdığı tarihi ve güzel bir şehirdir. Ürgüp'te görev yaptığım beş yıl boyunca Ürgüp halkından çok yakınlık ve destek gördüm. Kendilerine buradan selamlarımı, sevgilerimi iletiyorum. dedi. Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ise ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getirirken yıllar sonra Ürgüp ilçesini unutmayarak ziyarete gelen eski Kaymakam Nurdoğan Kaya'ya teşekkür etti. 
Ürgüp ilçesinde 1980-1983 tarihleri arasında Kaymakamlık görevinde bulunan Nurdoğan Kaya yıllar sonra görev yaptığı Ürgüp ilçesine gelerek Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ı ziyaret etti.
 
1963 yılında devlet memuru olarak çalışmaya başladığını ve hiç yorulmadan 44 yıldır çalıştığını ve artık emekli olduğunu söyleyen Kaya, Ürgüp'ü çok sevdiğini ve buranın kendisi için apayrı bir önemi olduğunu söyledi. "1980 – 1983 yılları arasında güzel ilçemiz Ürgüp'te kaymakamken Belediye Başkanlığı görevinde bulundum. Bugün yıllardan sonra Ürgüp ve çevresindeki tarihi turistik bölgeleri gezmek üzere eşimle birlikte buraya geldik. Ürgüp dünyanın tanıdığı tarihi ve güzel bir şehirdir. Ürgüp'te görev yaptığım beş yıl boyunca Ürgüp halkından çok yakınlık ve destek gördüm. Kendilerine buradan selamlarımı, sevgilerimi iletiyorum. dedi.
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ise ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getirirken yıllar sonra Ürgüp ilçesini unutmayarak ziyarete gelen eski Kaymakam Nurdoğan Kaya'ya teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.