MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Esnaf Odası Başkanından Esnaflara Ziyaret

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.05.2014 - 14:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Esnaf Odası Başkanından Esnaflara Ziyaret

Şubat ayında yapılan seçimlerde göreve gelen Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Yönetimi Esnaf ve Sanatkarların Hijyen Eğitimi alması ve Erkek Berberlerinin hafta sonu tatil problemini çözdükten sonra Esnaf ziyaretlerine başladı. Bu kapsamda Üçgüzeller ve Temenni tepesinde bulunan Hediyelik eşya satıcı esnafları ziyaret eden Süleyman Özaşık yaptığı açıklamada; Yönetim kurulu olarak göreve geldiğimiz gün esnafımıza söz verdik!Sizlere yalnızlığı unutturup her konuda,sorununuzda yanınızda olacağız diye.Bunun en güzel çözümü ise Esnaf ve Sanatkarlarımızı ziyaret edip dinlemekten geçiyor. Meslek gurupları ve yerleşim yerlerine göre bütün esnaflarımızı ziyaret edip sorunlarını dinleyeceğiz ve bu sorunları ilgili idarelere iletip gerçekleşinceye kadar takipçisi olacağız dedi. Kaynak: Ürgüp Haber

Şubat ayında yapılan seçimlerde göreve gelen Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Yönetimi Esnaf ve Sanatkarların Hijyen Eğitimi alması ve Erkek Berberlerinin hafta sonu tatil problemini çözdükten sonra Esnaf ziyaretlerine başladı.

Bu kapsamda Üçgüzeller ve Temenni tepesinde bulunan Hediyelik eşya satıcı esnafları ziyaret eden Süleyman Özaşık yaptığı açıklamada;

Yönetim kurulu olarak göreve geldiğimiz gün esnafımıza söz verdik!Sizlere yalnızlığı unutturup her konuda,sorununuzda yanınızda olacağız diye.Bunun en güzel çözümü ise Esnaf ve Sanatkarlarımızı ziyaret edip dinlemekten geçiyor.

Meslek gurupları ve yerleşim yerlerine göre bütün esnaflarımızı ziyaret edip sorunlarını dinleyeceğiz ve bu sorunları ilgili idarelere iletip gerçekleşinceye kadar takipçisi olacağız dedi.

Kaynak: Ürgüp Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.