Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Kız Yurdunda Aşure Dağıtımı Yapıldı

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2013 - 10:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Kız Yurdunda Aşure Dağıtımı Yapıldı

Muharrem Ayı nedeniyle, Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı olarak Ürgüp’te bu eğitim yılında Üniversite eğitimini Ürgüp ve Mustafapaşa’da almak üzere ilçemize gelen öğrencilere hizmet vermeye başlayan Ürgüp Kız yurdunda aşure ikramı gerçekleştirildi. Yurt Müdürü Nalan Buyruk’un tertiplediği programa Belediye Başkan Vekili M. Can Yalçın, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mevlüt Türkkol, Ürgüp Milli Eğitim Şube Müdürü İsrafil Sarıkaya, Banka Müdürleri yurtta kalan öğrencilerle birlikte aşure ikramına katıldı. Ürgüp’te Kur’an Kursu öğreticiliği yapan Nurcan Sezgin’in yurtta kalan öğrencilere Muharrem ayı içeresinde vuku bulan olayları anlatarak bunların günümüzdeki yansımalarını değerlendirdi.Sezgin, Bizlerin bu tarihi olaydan ibret almamızı, kendimizin gerek maiyetimizdekilere, gerek Müslümanlara, gerekse de tüm yaratılmışlara haksız yere zulüm ederek yezidleşmememiz hususunda notlar aktardı. Aşure İkram edilen misafirler, ikramdan memnuniyetlerini belirtip bu ikramın bu yılki ilk ve güzel ikram olduğunu dile getirerek Yurt müdürlüğüne teşekkür ettiler. Kaynak; Ürgüp Haber

Muharrem Ayı nedeniyle, Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı olarak Ürgüp’te bu eğitim yılında Üniversite eğitimini Ürgüp ve Mustafapaşa’da almak üzere ilçemize gelen öğrencilere hizmet vermeye başlayan Ürgüp Kız yurdunda aşure ikramı gerçekleştirildi.

Yurt Müdürü Nalan Buyruk’un tertiplediği programa Belediye Başkan Vekili M. Can Yalçın, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mevlüt Türkkol, Ürgüp Milli Eğitim Şube Müdürü İsrafil Sarıkaya, Banka Müdürleri yurtta kalan öğrencilerle birlikte aşure ikramına katıldı.

Ürgüp’te Kur’an Kursu öğreticiliği yapan Nurcan Sezgin’in yurtta kalan öğrencilere Muharrem ayı içeresinde vuku bulan olayları anlatarak bunların günümüzdeki yansımalarını değerlendirdi.Sezgin, Bizlerin bu tarihi olaydan ibret almamızı, kendimizin gerek maiyetimizdekilere, gerek Müslümanlara, gerekse de tüm yaratılmışlara haksız yere zulüm ederek yezidleşmememiz hususunda notlar aktardı.

Aşure İkram edilen misafirler, ikramdan memnuniyetlerini belirtip bu ikramın bu yılki ilk ve güzel ikram olduğunu dile getirerek Yurt müdürlüğüne teşekkür ettiler.

Kaynak; Ürgüp Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.