Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp’te 5 Bin 485 Öğrenci Karne Aldı

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.01.2016 - 12:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp’te 5 Bin 485 Öğrenci Karne Aldı

  Ürgüp’te Hanife Memiş Aksoy ilkokulunda öğrencilerle bir araya gelen Ürgüp Kaymakam Vekili Nevşehir Vali Yardımcısı Ahmet Soley, İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir, Şube Müdürü Soysal Güden ile birlikte öğrencilere karnelerini dağıttı. Dağıtım töreninde öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Yardımcısı Soley ve Milli Eğitim Müdürü Özdemir, karneleri inceleyerek öğrencilere başarı dileklerinde bulundular. Vali Yardımcısı Soley, öğrencilerden yarı yıl tatilini güzel bir şekilde değerlendirmelerini istedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir ise öğrencilere yarı yıl tatilinde kitap okumalarını ve güzel bir şekilde geçirmelerini istedi. Ürgüp'te ilk ve ortaokullarda 3 bin 834, Liselerde bin 651 toplamda 5 bin 485 öğrenci karne aldı.
 

Ürgüp’te Hanife Memiş Aksoy ilkokulunda öğrencilerle bir araya gelen Ürgüp Kaymakam Vekili Nevşehir Vali Yardımcısı Ahmet Soley, İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir, Şube Müdürü Soysal Güden ile birlikte öğrencilere karnelerini dağıttı.

Dağıtım töreninde öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Yardımcısı Soley ve Milli Eğitim Müdürü Özdemir, karneleri inceleyerek öğrencilere başarı dileklerinde bulundular.

Vali Yardımcısı Soley, öğrencilerden yarı yıl tatilini güzel bir şekilde değerlendirmelerini istedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir ise öğrencilere yarı yıl tatilinde kitap okumalarını ve güzel bir şekilde geçirmelerini istedi.

Ürgüp'te ilk ve ortaokullarda 3 bin 834, Liselerde bin 651 toplamda 5 bin 485 öğrenci karne aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.