MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

ÜST ÜSTE 2 GÜN KALDIĞI MERKEZDEN KAÇAN ENGELLİ GENÇ NEVŞEHİR’İ SEFERBER ETTİ

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.11.2013 - 19:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

ÜST ÜSTE 2 GÜN KALDIĞI MERKEZDEN KAÇAN ENGELLİ GENÇ NEVŞEHİR’İ SEFERBER ETTİ

Nevşehir’de Ürgüp yolu üzerinde bulunan Rehabilitasyon Merkezi ve Hacı Rasim İş Okulu’nda eğitim gören M.Ç. dün akşam saatlerinde okulun arka bahçesinden kaçtı. Okul yöneticilerinin güvenlik kamera kayıtlarında yaptığı araştırmada, N.Ç.’nin (17) saat 17.00 sıralarında okulun arka bölümünde bulunan dağlık alana doğru yürüdüğü görüldü. Okul yöneticilerinin durumu polise bildirmesi üzerine okul çevresinde geniş çaplı bir arama faaliyeti başlatıldı. UMKE ve AFAD ekiplerinin yanı sıra jandarma ekiplerinin de arama köpekleri ile katıldığı çalışmalar sonucunda, M.Ç. dağlık alanda bulundu. 5 saatlik firarın ardından yeniden kaldığı merkeze dönen M.Ç bugün öğle saatlerinde ise yeniden firar etti.Okul yöneticilerinin aramalarına karşın okul çevresinde bulunamayan M.Ç’nin kayıp olduğu daha sonra polise bildirildi. Daha sonra kayıp gencin daha önce kaçtığı dağlık alanda olabileceğini düşünen arama kurtarma ekipleri dağlık alanda arama çalışması başlattı. Arama çalışmalarına Jandarma, Polis, AFAD ve UMKE ekipleri katılırken sivil vatandaşlarda kayıp genci bulmak için yollara düştü. Uzun süre dağlık alanda sürdürülen arama çalışmalarının sonuç vermemesi üzerine Jandarma arama köpekleri okula getirilerek kayıp gencin eşyaları koklatıldı. Jandarma köpekleri daha sonra iz sürmeye başladı. Dağlık alanda aranan kayıp genç bu sırada Nevşehir çevre yolunda bulundu. Nevşehir İtfaiye Müdürlüğü yanında bulunan kayıp genç yeniden kaldığı merkeze getirildi. Arama çalışmalarını yerinde takip eden Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı. Vali Ceylan: “Olayla ilgili derhal soruşturma açtım. Bu konuyla ilgili ciddi bir şekilde inceleme ve araştırma yaptırıyoruz. Soruşturma açıldı, en kısa zamanda sorumlular hakkında çalışma yapılacak” dedi.
Nevşehir’de Ürgüp yolu üzerinde bulunan Rehabilitasyon Merkezi ve Hacı Rasim İş Okulu’nda eğitim gören M.Ç. dün akşam saatlerinde okulun arka bahçesinden kaçtı. Okul yöneticilerinin güvenlik kamera kayıtlarında yaptığı araştırmada, N.Ç.’nin (17) saat 17.00 sıralarında okulun arka bölümünde bulunan dağlık alana doğru yürüdüğü görüldü.
Okul yöneticilerinin durumu polise bildirmesi üzerine okul çevresinde geniş çaplı bir arama faaliyeti başlatıldı. UMKE ve AFAD ekiplerinin yanı sıra jandarma ekiplerinin de arama köpekleri ile katıldığı çalışmalar sonucunda, M.Ç. dağlık alanda bulundu.
5 saatlik firarın ardından yeniden kaldığı merkeze dönen M.Ç bugün öğle saatlerinde ise yeniden firar etti.Okul yöneticilerinin aramalarına karşın okul çevresinde bulunamayan M.Ç’nin kayıp olduğu daha sonra polise bildirildi.
Daha sonra kayıp gencin daha önce kaçtığı dağlık alanda olabileceğini düşünen arama kurtarma ekipleri dağlık alanda arama çalışması başlattı. Arama çalışmalarına Jandarma, Polis, AFAD ve UMKE ekipleri katılırken sivil vatandaşlarda kayıp genci bulmak için yollara düştü.
Uzun süre dağlık alanda sürdürülen arama çalışmalarının sonuç vermemesi üzerine Jandarma arama köpekleri okula getirilerek kayıp gencin eşyaları koklatıldı. Jandarma köpekleri daha sonra iz sürmeye başladı.
Dağlık alanda aranan kayıp genç bu sırada Nevşehir çevre yolunda bulundu. Nevşehir İtfaiye Müdürlüğü yanında bulunan kayıp genç yeniden kaldığı merkeze getirildi.
Arama çalışmalarını yerinde takip eden Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı. Vali Ceylan: “Olayla ilgili derhal soruşturma açtım. Bu konuyla ilgili ciddi bir şekilde inceleme ve araştırma yaptırıyoruz. Soruşturma açıldı, en kısa zamanda sorumlular hakkında çalışma yapılacak” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.