Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

UYARIYORUZ

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.10.2013 - 13:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

UYARIYORUZ

LÜTFEN KAYNAK BELİRTELİM Nevşehir’de yayın yapan Kapadokya Gazetesi, Nevşehir çizgi Gazetesi, Nevşehir Manşet Gazetesi ve Nevşehir Postası isimli gazetelerin ortak haber sitesi olan www.lalehaber.com haber sitemiz Nevşehir’de büyük beğeni topladı. www.lalehaber.com haber sitesinin kuruluşunun henüz 19. Günü olmasına rağmen Nevşehir halkının büyük beğenisini kazanan haber sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Nevşehir’de olup biten tüm gelişmeleri an ve an sizlere ulaştıran haber sitemizde yayınlanan haberleri üzülerek belirtiyoruz ki bazı haber siteleri kopyalama yöntemi ile haberleri kendilerinin yapmış olduğu izlenimi veriyorlar. Bizim diğer haber sitelerine tek tavsiyemiz bundan böyle haberlerimizi ve haber fotoğraflarını kaynak belirtmeden yayınlayan tüm haber sitelerini deşifre etmekten geri kaçınmayacağız. Kamu oyuna saygı ile sunarız.
LÜTFEN KAYNAK BELİRTELİM
Nevşehir’de yayın yapan Kapadokya Gazetesi, Nevşehir çizgi Gazetesi, Nevşehir Manşet Gazetesi ve Nevşehir Postası isimli gazetelerin ortak haber sitesi olan www.lalehaber.com haber sitemiz Nevşehir’de büyük beğeni topladı.
www.lalehaber.com haber sitesinin kuruluşunun henüz 19. Günü olmasına rağmen Nevşehir halkının büyük beğenisini kazanan haber sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Nevşehir’de olup biten tüm gelişmeleri an ve an sizlere ulaştıran haber sitemizde yayınlanan haberleri üzülerek belirtiyoruz ki bazı haber siteleri kopyalama yöntemi ile haberleri kendilerinin yapmış olduğu izlenimi veriyorlar.
Bizim diğer haber sitelerine tek tavsiyemiz bundan böyle haberlerimizi ve haber fotoğraflarını kaynak belirtmeden yayınlayan tüm haber sitelerini deşifre etmekten geri kaçınmayacağız.
Kamu oyuna saygı ile sunarız.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.