Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Üye değil, gönül alma peşindeler

NEVŞEHİR 03.10.2019 - 11:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Üye değil, gönül alma peşindeler

Geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan değerlendirmelerle yeniden yetkiyi kazanan eğitim sendikası olan Eğitim-Bir-Sen, yeni eğitim öğretim dönemiyle birlikte eğitimcilerin yanında olmayı sürdürüyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan değerlendirmelerle yeniden yetkiyi kazanan eğitim sendikası olan Eğitim-Bir-Sen, yeni eğitim öğretim dönemiyle birlikte eğitimcilerin yanında olmayı sürdürüyor.   Zaman zaman Şube Başkanı Mustafa Çiftçi’nin de katıldığı, Şube Başkan Vekili Ali Can Çağlak ve yönetim kurulu üyelerinin katıldıkları ziyaretlerde Acıgöl ve Kaymaklı’daki okullar ve eğitim kurumları ziyaret edildi.   Ziyaret noktalarında eğitimcilerin sorunlarını dinleyen ve çözüm üreten Eğitim-Bir-Sen yönetimi sendikacılığın sadece yeni üye peşinde koşup yetki süreçlerinde değil, yılın her günü gönül almak için yapıldığını bir kez daha ortaya koydular.   
Geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan değerlendirmelerle yeniden yetkiyi kazanan eğitim sendikası olan Eğitim-Bir-Sen, yeni eğitim öğretim dönemiyle birlikte eğitimcilerin yanında olmayı sürdürüyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan değerlendirmelerle yeniden yetkiyi kazanan eğitim sendikası olan Eğitim-Bir-Sen, yeni eğitim öğretim dönemiyle birlikte eğitimcilerin yanında olmayı sürdürüyor.

 

Zaman zaman Şube Başkanı Mustafa Çiftçi’nin de katıldığı, Şube Başkan Vekili Ali Can Çağlak ve yönetim kurulu üyelerinin katıldıkları ziyaretlerde Acıgöl ve Kaymaklı’daki okullar ve eğitim kurumları ziyaret edildi.

 

Ziyaret noktalarında eğitimcilerin sorunlarını dinleyen ve çözüm üreten Eğitim-Bir-Sen yönetimi sendikacılığın sadece yeni üye peşinde koşup yetki süreçlerinde değil, yılın her günü gönül almak için yapıldığını bir kez daha ortaya koydular. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.