MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uyuma Uyutma Düşman Pusuda Bekliyor !

GÜNCEL 17.07.2017 - 13:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Uyuma Uyutma Düşman Pusuda Bekliyor !

Günler sonra her taraflarından dökülen bir riyakârlıkla güya üzüntülerini ifade edenler de oldu
Günler sonra her taraflarından dökülen bir riyakârlıkla güya üzüntülerini ifade edenler de oldu   Riyakârlıklar "- Darbe gecesi savaş uçaklarının gürültüleri altında telefonda samimiyetle desteklerini bildirenler de günler sonra her taraflarından dökülen bir riyakârlıkla güya üzüntülerini ifade edenler de oldu. Bu dünya bir garip dünya. 15 Temmuz darbesi bize göstermiştir ki devlet olarak, millet olarak güçlü olmak zorundayız."   Hepsini biliyoruz "-Eğer güçlü değilsek bize bir tek gün bile yaşama hakkı vermeyecek o kadar çok düşman pusuda bekliyor ki isimlerini tek tek saymaya kalksak çok ciddi uluslararası krizle karşılaşırız. İsimlerini söylemiyoruz ama hepsini de biliyoruz."   Başaramayacaksınız "- Onlara geçtiğimiz yıl 15 Temmuz'un ardından verdiğim mesajı bir kez daha tekrarlamak istiyorum. Başaramayacaksınız, milletimizi bölemeyeceksiniz, bayrağımızı indiremeyeceksiniz, vatanımızı parçalayamayacaksınız, devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız, ülkemize diz çöktüremeyeceksiniz, halkımıza boyunduruk vuramayacaksınız, bizi yolumuzdan geri döndüremeyeceksiniz."   Vahim bir tablo Düşünebiliyor musunuz içinde bulunduğumuz tablonun vahametini? Cumhurbaşkanı "Bize bir tek gün bile yaşama hakkı vermeyecek o kadar çok düşman pusuda bekliyor ki isimlerini tek tek saymaya kalksak çok ciddi uluslararası krizle karşılaşırız" diye anlatıyor durumu.   İçeridekiler İşin daha da kötü yanı dışarıda "Bize bir tek gün bile yaşama hakkı vermeyecek o kadar çok düşman"ın var olması yanında, bir de "İçeridekiler" var ki, bunların nefretleri dışarıdakilerdenaz değil. Nitekim 15 Temmuz'un yıldönümü yaşanırken, bir kesim vatandaşlarımız da adeta nefretle doluydular... Sanki 15 Temmuz gecesi düşman bir ülkede yaşanmıştı o olaylar...   Hazırlıklı olmalıyız Gerek iç gerekse dış düşmanların bir bölümünün algı operasyonlarının kurbanı oldukları kesindir. Bunlar gerçekleri görebildikleri zaman düşmanlıkları da sona erecektir. Ama saplantılı düşmanların hep var olacaklarını biliyoruz. Bunlara karşı da Cumhurbaşkanı'nın işaret ettiği gibi hep hazırlıklı olmamız gerekiyor.     Mehmet Barlas-Sabah  
Günler sonra her taraflarından dökülen bir riyakârlıkla güya üzüntülerini ifade edenler de oldu

Günler sonra her taraflarından dökülen bir riyakârlıkla güya üzüntülerini ifade edenler de oldu

 

Riyakârlıklar

"- Darbe gecesi savaş uçaklarının gürültüleri altında telefonda samimiyetle desteklerini bildirenler de günler sonra her taraflarından dökülen bir riyakârlıkla güya üzüntülerini ifade edenler de oldu. Bu dünya bir garip dünya. 15 Temmuz darbesi bize göstermiştir ki devlet olarak, millet olarak güçlü olmak zorundayız."

 

Hepsini biliyoruz

"-Eğer güçlü değilsek bize bir tek gün bile yaşama hakkı vermeyecek o kadar çok düşman pusuda bekliyor ki isimlerini tek tek saymaya kalksak çok ciddi uluslararası krizle karşılaşırız. İsimlerini söylemiyoruz ama hepsini de biliyoruz."

 

Başaramayacaksınız

"- Onlara geçtiğimiz yıl 15 Temmuz'un ardından verdiğim mesajı bir kez daha tekrarlamak istiyorum. Başaramayacaksınız, milletimizi bölemeyeceksiniz, bayrağımızı indiremeyeceksiniz, vatanımızı parçalayamayacaksınız, devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız, ülkemize diz çöktüremeyeceksiniz, halkımıza boyunduruk vuramayacaksınız, bizi yolumuzdan geri döndüremeyeceksiniz."

 

Vahim bir tablo

Düşünebiliyor musunuz içinde bulunduğumuz tablonun vahametini? Cumhurbaşkanı "Bize bir tek gün bile yaşama hakkı vermeyecek o kadar çok düşman pusuda bekliyor ki isimlerini tek tek saymaya kalksak çok ciddi uluslararası krizle karşılaşırız" diye anlatıyor durumu.

 

İçeridekiler

İşin daha da kötü yanı dışarıda "Bize bir tek gün bile yaşama hakkı vermeyecek o kadar çok düşman"ın var olması yanında, bir de "İçeridekiler" var ki, bunların nefretleri dışarıdakilerdenaz değil. Nitekim 15 Temmuz'un yıldönümü yaşanırken, bir kesim vatandaşlarımız da adeta nefretle doluydular... Sanki 15 Temmuz gecesi düşman bir ülkede yaşanmıştı o olaylar...

 

Hazırlıklı olmalıyız

Gerek iç gerekse dış düşmanların bir bölümünün algı operasyonlarının kurbanı oldukları kesindir. Bunlar gerçekleri görebildikleri zaman düşmanlıkları da sona erecektir. Ama saplantılı düşmanların hep var olacaklarını biliyoruz. Bunlara karşı da Cumhurbaşkanı'nın işaret ettiği gibi hep hazırlıklı olmamız gerekiyor.

 

 

Mehmet Barlas-Sabah

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.