MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uyuşturucu taciri 3 kişi tutuklandı

ASAYİŞ 01.09.2021 - 09:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Uyuşturucu taciri 3 kişi tutuklandı

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 18 şahsa narkotik suçlardan adli işlem yapılırken uyuşturucu taciri 3 kişi ise tutuklandı.
  Edinilen bilgilere göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan sokak operasyonları sonrasında uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçu ile ilgili olarak 13 kişi gözaltına alınırken yapılan çalışmalarda 4,49 gram esrar, 6,56 gram eroin, 5,76 gram metamfetamin, 5 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi.   Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçun ile ilgili olarak 5 şahıs gözaltına alınırken, 0,93 gram eroin, 0,45 gram kokain, 25,19 gram metamfetamin, 4 adet sentetik ecza maddesi, 6,62 gram bonzai, 1 adet hassas terazi, 1 adet tabanca, 1 adet şarjör, 6 adet mermi ele geçirildi.   Gözaltına alınan şüphelilerden E.Ç., M.T. ve H.A. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 18 şahsa narkotik suçlardan adli işlem yapılırken uyuşturucu taciri 3 kişi ise tutuklandı.

 

Edinilen bilgilere göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan sokak operasyonları sonrasında uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçu ile ilgili olarak 13 kişi gözaltına alınırken yapılan çalışmalarda 4,49 gram esrar, 6,56 gram eroin, 5,76 gram metamfetamin, 5 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi.

 

Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçun ile ilgili olarak 5 şahıs gözaltına alınırken, 0,93 gram eroin, 0,45 gram kokain, 25,19 gram metamfetamin, 4 adet sentetik ecza maddesi, 6,62 gram bonzai, 1 adet hassas terazi, 1 adet tabanca, 1 adet şarjör, 6 adet mermi ele geçirildi.

 

Gözaltına alınan şüphelilerden E.Ç., M.T. ve H.A. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.