MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uyuşturucudan 22 şüpheli yakalandı

ASAYİŞ 14.06.2021 - 12:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Uyuşturucudan 22 şüpheli yakalandı

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen sokak operasyonlarında uyuşturucudan 22 şüpheli yakalandı.
  Edinilen bilgilere göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen sokak operasyonlarında uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçu ile ilgili olarak 20 şüpheli, uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan ise 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan çalışmalar sonrasında 6 gram esrar, 4,92 gram metamfetamin, 61,59 gram bonzai, 1 adet sentetik ecza ve 1 adet tüfek ele geçirildi.   Polis ekipleri tarafından yakalanan 22 şüpheli hakkında adli tahkikatın başlatıldığı öğrenildi.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen sokak operasyonlarında uyuşturucudan 22 şüpheli yakalandı.

 

Edinilen bilgilere göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen sokak operasyonlarında uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçu ile ilgili olarak 20 şüpheli, uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan ise 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan çalışmalar sonrasında 6 gram esrar, 4,92 gram metamfetamin, 61,59 gram bonzai, 1 adet sentetik ecza ve 1 adet tüfek ele geçirildi.

 

Polis ekipleri tarafından yakalanan 22 şüpheli hakkında adli tahkikatın başlatıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.