MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzaktan eğitime ulaşamayan öğrencilerin durumları da ele alındı

EĞİTİM 23.12.2020 - 10:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Uzaktan eğitime ulaşamayan öğrencilerin durumları da ele alındı

Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atabey başkanlığında Şube Müdürleri ve Okul Müdürleri ile çevrim içi toplantı yapıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atabey başkanlığında Şube Müdürleri ve Okul Müdürleri ile çevrim içi toplantı yapıldı.     Yapılan toplantıda her kademede uzaktan eğitim süreçleri ele alındı. Uzaktan eğitim ulaşamayan öğrenciler için alınan tedbirlerle alakalı bilgi alışverişi yapıldı.  04 - 22 Ocak 2021 tarihleri arasında yapılacak sınavlarda karşılaşılabilecek sorunlar ele alındı.     Ayrıca merkezi sınavlara girecek olan öğrencilerin durumları görüşüldü. Ardından yıl sonu okulların yapacağı iş ve işlemler ile ilgili bilgiler verildi.    
Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atabey başkanlığında Şube Müdürleri ve Okul Müdürleri ile çevrim içi toplantı yapıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atabey başkanlığında Şube Müdürleri ve Okul Müdürleri ile çevrim içi toplantı yapıldı.  

 

Yapılan toplantıda her kademede uzaktan eğitim süreçleri ele alındı. Uzaktan eğitim ulaşamayan öğrenciler için alınan tedbirlerle alakalı bilgi alışverişi yapıldı.  04 - 22 Ocak 2021 tarihleri arasında yapılacak sınavlarda karşılaşılabilecek sorunlar ele alındı.  

 

Ayrıca merkezi sınavlara girecek olan öğrencilerin durumları görüşüldü. Ardından yıl sonu okulların yapacağı iş ve işlemler ile ilgili bilgiler verildi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.