Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Üzengi Vadisi hayran bırakıyor

TURİZM 10.09.2021 - 12:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Üzengi Vadisi hayran bırakıyor

Kapadokya'nın gizli harikası olarak bilinen Üzengi Vadisi Ortahisar-Ürgüp arasında yer alıyor. Bu vadi güvercinlikleri ile meşhur.
  NEVŞEHİR(MHA) Kapadokya'nın gizli harikası olarak bilinen Üzengi Vadisi Ortahisar-Ürgüp arasında yer alıyor. Bu vadi güvercinlikleri ile meşhur. Bunun yanında kiliseleri, doğal kaynakları ve dereleri ile de gönüllere taht kurmayı başarıyor.    Güvercinliklerinin hemen yanında yer alan Üzengi Deresi ise ziyaretçileri göz zevki yaşatan bir dere. Ortamın son derece sakin ve oksijen dolu olması da burayı huzurlu hale getiren etmenler arasında. Bu nedenle streslerinizden en hızlı ve etkili şekilde kurtulabileceğiniz bir yer olan Üzengi Vadisi, tedaviniz olacak.    Ayrıca sürekli karşınıza çıkan maden suyu kaynakları da doğal şifa bulmanızı sağlayacak. 
Kapadokya'nın gizli harikası olarak bilinen Üzengi Vadisi Ortahisar-Ürgüp arasında yer alıyor. Bu vadi güvercinlikleri ile meşhur.

 

NEVŞEHİR(MHA) Kapadokya'nın gizli harikası olarak bilinen Üzengi Vadisi Ortahisar-Ürgüp arasında yer alıyor. Bu vadi güvercinlikleri ile meşhur. Bunun yanında kiliseleri, doğal kaynakları ve dereleri ile de gönüllere taht kurmayı başarıyor. 

 

Güvercinliklerinin hemen yanında yer alan Üzengi Deresi ise ziyaretçileri göz zevki yaşatan bir dere. Ortamın son derece sakin ve oksijen dolu olması da burayı huzurlu hale getiren etmenler arasında. Bu nedenle streslerinizden en hızlı ve etkili şekilde kurtulabileceğiniz bir yer olan Üzengi Vadisi, tedaviniz olacak. 

 

Ayrıca sürekli karşınıza çıkan maden suyu kaynakları da doğal şifa bulmanızı sağlayacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.