Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ’de mücevher günleri başladı

NEVŞEHİR 06.02.2019 - 16:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Uzer Sarrafiye ’de mücevher günleri başladı

Uzer Sarrafiye ‘de Robert Bravo markasının sıradışı mücevher günleri başladı.
  Nevşehir Uzer Sarrafiye ‘de  Robert Bravo markasına özel sıradışı mücevher günleri bugün itibarıyla başlarken 9 Şubat tarihine kadar devam edecek. Özel fiyatları ile serginin satışa sunudluğu Uzer Sarrafiye’de bunun yanı sıra tüm ürünlerde de halka özel indirimler yapılıyor.   Mücevher günlerini kaçırmamak için sizlerde 9 Şubat tarihine kadar Uzer Sarrafiyeyi ziyaret edebilirsiniz…
Uzer Sarrafiye ‘de Robert Bravo markasının sıradışı mücevher günleri başladı.

 

Nevşehir Uzer Sarrafiye ‘de  Robert Bravo markasına özel sıradışı mücevher günleri bugün itibarıyla başlarken 9 Şubat tarihine kadar devam edecek. Özel fiyatları ile serginin satışa sunudluğu Uzer Sarrafiye’de bunun yanı sıra tüm ürünlerde de halka özel indirimler yapılıyor.

 

Mücevher günlerini kaçırmamak için sizlerde 9 Şubat tarihine kadar Uzer Sarrafiyeyi ziyaret edebilirsiniz…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.