Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Üzerine Kale Direği Düşen Çocuk Son Yolculuğuna Uğurlandı

GÜNCEL 01.03.2018 - 15:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Üzerine Kale Direği Düşen Çocuk Son Yolculuğuna Uğurlandı

Nevşehir’in Derinkuyu ilçesine bağlı Kuyulutatlar köyünde okul bahçesinde üzerine kale direği düşmesi sonrası hayatını kaybeden 13 yaşındaki Bünyamin Meşe, Doğala köyünde son yolculuğuna uğurlandı.
  Edinilen bilgilere göre, Kuyulutatlar Erhan Karataş İlköğretim okulunda okuyan 13 yaşında ki Bünyamin Meşe dün okulda arkadaşları ile top oynamak için kale direğinin yerini düzelterek top oynamak istediler. Kale direğinin yerini değiştirmek için uğraşan öğrencilerden Bünyamin Meşe’nin üzerine kale direği devrildi. Bünyamin Meşe daha sonra ise ailesi tarafından götürüldüğü Nevşehir Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.   13 yaşındaki ilköğretim 7.sının öğrencisi Bünyamin Meşe bugün Derinkuyu ilçesine bağlı Doğala köyünde imam olan babası Bayram Meşe tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrasında köy mezarlığına defnedildi. Doğala köyünde kılınan cenaze namazına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit, Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İl Müftüsü Yakup Öztürk’ün yanı sıra vatandaşlar katıldı. 
Nevşehir’in Derinkuyu ilçesine bağlı Kuyulutatlar köyünde okul bahçesinde üzerine kale direği düşmesi sonrası hayatını kaybeden 13 yaşındaki Bünyamin Meşe, Doğala köyünde son yolculuğuna uğurlandı.

 

Edinilen bilgilere göre, Kuyulutatlar Erhan Karataş İlköğretim okulunda okuyan 13 yaşında ki Bünyamin Meşe dün okulda arkadaşları ile top oynamak için kale direğinin yerini düzelterek top oynamak istediler. Kale direğinin yerini değiştirmek için uğraşan öğrencilerden Bünyamin Meşe’nin üzerine kale direği devrildi. Bünyamin Meşe daha sonra ise ailesi tarafından götürüldüğü Nevşehir Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

13 yaşındaki ilköğretim 7.sının öğrencisi Bünyamin Meşe bugün Derinkuyu ilçesine bağlı Doğala köyünde imam olan babası Bayram Meşe tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrasında köy mezarlığına defnedildi. Doğala köyünde kılınan cenaze namazına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit, Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İl Müftüsü Yakup Öztürk’ün yanı sıra vatandaşlar katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.