MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzman Çavuş Boşanmak İsteyen Karısını Öldürdü

ASAYİŞ 04.06.2018 - 20:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Uzman Çavuş Boşanmak İsteyen Karısını Öldürdü

Nevşehir’de bir Uzman Çavuş karısını öldürdükten sonra uygulama noktasında polis ekiplerine teslim oldu.
  Edinilen bilgilere göre, Nevşehir eski galericiler sitesinde meydana gelen olayda Şırnak’ın Silopi’de 172. Zırhlı Tugay’ında görev yaptığı öğrenilen Uzman Çavuş Vehbi Köşker kendisinden boşanmak isteyen eşi Esra Köşker’i araç içerisinde kendisine ait tabancayla öldürdü. Eşini öldüren Uzman Çavuş Vehbi Köşker daha sonra ise terminal kavşağında uygulama noktasında görevli polislere eşini öldürdüğünü itiraf ederek teslim olduğu öğrenildi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Uzman Çavuş Vehbi Köşker daha sonra ise jandarma ekiplerine teslim edildi.   Esra Köşker’in daha önce ise eşi hakkında savcılığa suç duyurusunda da bulunduğu öğrenildi. 
Nevşehir’de bir Uzman Çavuş karısını öldürdükten sonra uygulama noktasında polis ekiplerine teslim oldu.

 

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir eski galericiler sitesinde meydana gelen olayda Şırnak’ın Silopi’de 172. Zırhlı Tugay’ında görev yaptığı öğrenilen Uzman Çavuş Vehbi Köşker kendisinden boşanmak isteyen eşi Esra Köşker’i araç içerisinde kendisine ait tabancayla öldürdü. Eşini öldüren Uzman Çavuş Vehbi Köşker daha sonra ise terminal kavşağında uygulama noktasında görevli polislere eşini öldürdüğünü itiraf ederek teslim olduğu öğrenildi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Uzman Çavuş Vehbi Köşker daha sonra ise jandarma ekiplerine teslim edildi.

 

Esra Köşker’in daha önce ise eşi hakkında savcılığa suç duyurusunda da bulunduğu öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.