Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Üzüm hırsızları zorba çıktı

NEVŞEHİR 09.10.2019 - 11:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Üzüm hırsızları zorba çıktı

Vatandaşın kurutmak için bağa serdiği üzümü hırsızlar çalıyor. Üstelik yeni çalacağım diye de not yazıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Vatandaşın kurutmak için bağa serdiği üzümü hırsızlar çalıyor. Üstelik yeni çalacağım diye de not yazıyor.   Nevşehir Merkeze bağlı Göreme kasabasında Kemal Aldemir bağa kurusun diye serdiği üzümü daha önce 2 kez hırsızların çaldığını belirtti.   Aldemir, “Hırsız pes dedirtecek harekette bulunuyor. Serilen üzümün yanına toprağın üzerine kurusunda yine çalacağım diye not yazmış. Pes doğrusu” dedi.  
Vatandaşın kurutmak için bağa serdiği üzümü hırsızlar çalıyor. Üstelik yeni çalacağım diye de not yazıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Vatandaşın kurutmak için bağa serdiği üzümü hırsızlar çalıyor. Üstelik yeni çalacağım diye de not yazıyor.

 

Nevşehir Merkeze bağlı Göreme kasabasında Kemal Aldemir bağa kurusun diye serdiği üzümü daha önce 2 kez hırsızların çaldığını belirtti.

 

Aldemir, “Hırsız pes dedirtecek harekette bulunuyor. Serilen üzümün yanına toprağın üzerine kurusunda yine çalacağım diye not yazmış. Pes doğrusu” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.