MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vah Nevşehir'im Vah Ormanına Bile Sahip Çıkılmıyor

NEVŞEHİR 21.04.2017 - 10:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vah Nevşehir'im Vah Ormanına Bile Sahip Çıkılmıyor

ÖZEL HABER - Nevşehir’in takip eden değil takip edilen sitesi www.lalehaber.com olarak kentin değerlerine sahip çıkılması gerektiğini ve bu nedenle farklı çizgisi ile her kesimi sevindiren haberleri ile değil gerçekler ile renk katıyor.
ÖZEL HABER - Nevşehir’in takip eden değil takip edilen sitesi www.lalehaber.com  olarak kentin değerlerine sahip çıkılması gerektiğini ve bu nedenle farklı çizgisi ile her kesimi sevindiren haberleri ile değil gerçekler ile renk katıyor.   Lale Haber olarak bu sefer Nevşehir Orman Müdürlüğünün hemen hemen her sene bir açılış töreni ile yeni açılır gibi açılışı yapılan Nevşehir Şehir Ormanın içler acısı halini sizler ile paylaşıyoruz.   Nevşehir Şehir Ormanı 2011 yılında başlanan bir çalışma 15.9 hektarlık bir alan ,Toplam harcanan para 800.000 TL civarında, her sene mart ayında açılışı yapıldı.   Zamanın Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını bile yaptığı bu şehir ormanında şimdilerde içeriye bile girilmesi yasak. Âdeta Korku filmlerinin platosunu andırıyor.   800.000 bin TL lik bir yatırım harabe durumunda bırakan yetkililer bu konuya ne cevap verecek merak konusu….   Şimdilerde ise sadece ve sadece köhne bir durumda olan Nevşehir Şehir Ormanına sahip çıkılacak mı ?            
ÖZEL HABER - Nevşehir’in takip eden değil takip edilen sitesi www.lalehaber.com olarak kentin değerlerine sahip çıkılması gerektiğini ve bu nedenle farklı çizgisi ile her kesimi sevindiren haberleri ile değil gerçekler ile renk katıyor.

ÖZEL HABER - Nevşehir’in takip eden değil takip edilen sitesi www.lalehaber.com  olarak kentin değerlerine sahip çıkılması gerektiğini ve bu nedenle farklı çizgisi ile her kesimi sevindiren haberleri ile değil gerçekler ile renk katıyor.

 

Lale Haber olarak bu sefer Nevşehir Orman Müdürlüğünün hemen hemen her sene bir açılış töreni ile yeni açılır gibi açılışı yapılan Nevşehir Şehir Ormanın içler acısı halini sizler ile paylaşıyoruz.

 

Nevşehir Şehir Ormanı 2011 yılında başlanan bir çalışma 15.9 hektarlık bir alan ,Toplam harcanan para 800.000 TL civarında, her sene mart ayında açılışı yapıldı.

 

Zamanın Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını bile yaptığı bu şehir ormanında şimdilerde içeriye bile girilmesi yasak. Âdeta Korku filmlerinin platosunu andırıyor.

 

800.000 bin TL lik bir yatırım harabe durumunda bırakan yetkililer bu konuya ne cevap verecek merak konusu….

 

Şimdilerde ise sadece ve sadece köhne bir durumda olan Nevşehir Şehir Ormanına sahip çıkılacak mı ?

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.