Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, 10 Kasım Mesajı Yayımladı

NEVŞEHİR 10.11.2017 - 11:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, 10 Kasım Mesajı Yayımladı

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş 10 Kasım Atatürk’ü anma günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
  Nevşehir Valisi İlhami Aktaş 10 Kasım Atatürk’ü anma günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.   Vali Aktaş mesajında şu ifadelere yer verdi;   “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni kurarak bizlere en değerli mirası bırakan, milletimizin bağımsız yaşamasını her şeyin üstünde tutarak, büyük mücadeleyi başlatan Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79. yıl dönümünde Kendisini özlem, saygı ve minnetle anıyoruz.   Gazi Mustafa Kemal, önderlik ettiği istiklal mücadelemiz, elde ettiği eşsiz zaferler ve milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirerek kurduğu Cumhuriyetimiz ile tüm dünyanın takdirini kazanmış kahraman bir asker, saygın bir liderdir.   Engin ileri görüşlülüğü, dünya gerçeklerini iyi analiz etmesi, insani değerlere verdiği önem, düşüncelerindeki evrensel boyut Atatürk'ü hiç şüphesiz insanlığın tarih boyunca yetiştirdiği dünyanın en önemli liderlerinden biri yapmıştır.   Aziz milletimiz, Gazi Mustafa Kemal önderliğinde 1919’da başlayıp 1923’te Cumhuriyeti kurarak taçlandırdığı büyük mücadelede bizleri vatansız bırakmak isteyenleri kanıyla, canıyla, yüreğiyle durdurmuştur.   Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal’i ebediyete irtihalinin yıl dönümünde saygıyla yad ediyorum. O’nun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, İstiklal Mücadelemizin tüm kahramanlarını, vatanın birliği ve bütünlüğü için canlarını feda eden 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimiz ve diğer tüm Şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş Gazilerimizi bir kez daha saygı, rahmet ve şükranla anıyorum.” 
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş 10 Kasım Atatürk’ü anma günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş 10 Kasım Atatürk’ü anma günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

Vali Aktaş mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

“Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni kurarak bizlere en değerli mirası bırakan, milletimizin bağımsız yaşamasını her şeyin üstünde tutarak, büyük mücadeleyi başlatan Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79. yıl dönümünde Kendisini özlem, saygı ve minnetle anıyoruz.

 

Gazi Mustafa Kemal, önderlik ettiği istiklal mücadelemiz, elde ettiği eşsiz zaferler ve milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirerek kurduğu Cumhuriyetimiz ile tüm dünyanın takdirini kazanmış kahraman bir asker, saygın bir liderdir.

 

Engin ileri görüşlülüğü, dünya gerçeklerini iyi analiz etmesi, insani değerlere verdiği önem, düşüncelerindeki evrensel boyut Atatürk'ü hiç şüphesiz insanlığın tarih boyunca yetiştirdiği dünyanın en önemli liderlerinden biri yapmıştır.

 

Aziz milletimiz, Gazi Mustafa Kemal önderliğinde 1919’da başlayıp 1923’te Cumhuriyeti kurarak taçlandırdığı büyük mücadelede bizleri vatansız bırakmak isteyenleri kanıyla, canıyla, yüreğiyle durdurmuştur.

 

Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal’i ebediyete irtihalinin yıl dönümünde saygıyla yad ediyorum. O’nun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, İstiklal Mücadelemizin tüm kahramanlarını, vatanın birliği ve bütünlüğü için canlarını feda eden 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimiz ve diğer tüm Şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş Gazilerimizi bir kez daha saygı, rahmet ve şükranla anıyorum.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.