MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş 112 Acil Çağrı Merkezinde İncelemelerde Bulundu

NEVŞEHİR 15.03.2017 - 09:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş 112 Acil Çağrı Merkezinde İncelemelerde Bulundu

Vali Aktaş, yakın bir tarihte faaliyete geçecek olan 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünde incelemelerde bulundu.
Vali Aktaş, yakın bir tarihte faaliyete geçecek olan 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünde incelemelerde bulundu.   Vali Aktaş’a incelemelerinde, Vali Yardımcısı Nurettin ATEŞ, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Yusuf Ziyaddin Cavlak, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Naim Biçkin eşlik etti.   İncelemeleri kapsamında binayı gezerek Vali Yardımcısı Nurettin Ateş’den bilgiler alan Vali Aktaş, 112 Acil Çağrı Merkezinin daha modern bir ortamda İlimize hizmet vereceğini ifade ederek şu değerlendirmelerde bulundu: “112 Acil Çağrı Merkezi faaliyete geçtiğinde tüm acil durumlar tek bir merkezden koordine edilecektir. Ülkemizde farklı acil çağrı durumları için hâlihazırda farklı hizmet numaraları kullanılmaktadır. Birden fazla olan acil çağrı numaralarının, Avrupa ülkelerinde olduğu gibi tek numara altında toplanması için 112 Acil Çağrı Merkezi oluşturulmuştur.   Bu kapsamda Acil Çağrı Merkezlerinde sağlık, itfaiye, jandarma, polis ve gerekli görülen diğer birimler aynı mekânda olabilecektir. Bu modelde çağrının alınması, olayların takip ve koordinasyonu aynı salon içerisinde bulunan görevliler tarafından yerine getirilecektir. Acil yardım çağrısı alındıktan sonra en kısa sürede olay mahalline ya da acil durumdaki kişiye ulaşılacaktır. Bu sayede saniyelerin önemli olduğu acil durumlarda olaylara hızlı, etkin ve koordinasyon içerisinde müdahale edilebilecektir.” dedi.  
Vali Aktaş, yakın bir tarihte faaliyete geçecek olan 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünde incelemelerde bulundu.

Vali Aktaş, yakın bir tarihte faaliyete geçecek olan 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünde incelemelerde bulundu.

 

Vali Aktaş’a incelemelerinde, Vali Yardımcısı Nurettin ATEŞ, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Yusuf Ziyaddin Cavlak, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Naim Biçkin eşlik etti.

 

İncelemeleri kapsamında binayı gezerek Vali Yardımcısı Nurettin Ateş’den bilgiler alan Vali Aktaş, 112 Acil Çağrı Merkezinin daha modern bir ortamda İlimize hizmet vereceğini ifade ederek şu değerlendirmelerde bulundu: “112 Acil Çağrı Merkezi faaliyete geçtiğinde tüm acil durumlar tek bir merkezden koordine edilecektir. Ülkemizde farklı acil çağrı durumları için hâlihazırda farklı hizmet numaraları kullanılmaktadır. Birden fazla olan acil çağrı numaralarının, Avrupa ülkelerinde olduğu gibi tek numara altında toplanması için 112 Acil Çağrı Merkezi oluşturulmuştur.

 

Bu kapsamda Acil Çağrı Merkezlerinde sağlık, itfaiye, jandarma, polis ve gerekli görülen diğer birimler aynı mekânda olabilecektir. Bu modelde çağrının alınması, olayların takip ve koordinasyonu aynı salon içerisinde bulunan görevliler tarafından yerine getirilecektir. Acil yardım çağrısı alındıktan sonra en kısa sürede olay mahalline ya da acil durumdaki kişiye ulaşılacaktır. Bu sayede saniyelerin önemli olduğu acil durumlarda olaylara hızlı, etkin ve koordinasyon içerisinde müdahale edilebilecektir.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.