Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, 5 Aralık Dünya Gönüllüler günü programına katıldı

NEVŞEHİR 05.12.2019 - 15:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vali Aktaş, 5 Aralık Dünya Gönüllüler günü programına katıldı

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Gönüllük Federasyonu ve Uluslararası Damla Gönüllüleri Derneği tarafından düzenlenen programa katıldı.
  Nissara AVM de düzenlenen programa katılan Vali İlhami Aktaş, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü” Tematik stantlarında sergilenen ve farkındalık yapmak adına yapılan çalışmaların fotoğraf ve el işlerinin bulunduğu tanıtım stantlarını gezerek, yetkililerden bilgi aldı ve programın hazırlanmasında emeği geçenlere ve gönüllü gençlere teşekkür ederek, katılımcıların 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nü tebrik etti.   Programa, Vali İlhami Aktaş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Saltık katılırken, Gönüllük Federasyonu ve Uluslararası Damla Gönüllüleri Derneği yetkilileri, dernek üyeleri ve gönüllü gençler hazır bulundu.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Gönüllük Federasyonu ve Uluslararası Damla Gönüllüleri Derneği tarafından düzenlenen programa katıldı.

 

Nissara AVM de düzenlenen programa katılan Vali İlhami Aktaş, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü” Tematik stantlarında sergilenen ve farkındalık yapmak adına yapılan çalışmaların fotoğraf ve el işlerinin bulunduğu tanıtım stantlarını gezerek, yetkililerden bilgi aldı ve programın hazırlanmasında emeği geçenlere ve gönüllü gençlere teşekkür ederek, katılımcıların 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nü tebrik etti.

 

Programa, Vali İlhami Aktaş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Saltık katılırken, Gönüllük Federasyonu ve Uluslararası Damla Gönüllüleri Derneği yetkilileri, dernek üyeleri ve gönüllü gençler hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.