Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

GÜNCEL 12.06.2020 - 08:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vali Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

Valiler Kararnamesi ile Nevşehir Valiliği görevinden Çanakkale Valiliğine atanan Vali İlhami Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.
  Valiler Kararnamesi ile Nevşehir Valiliği görevinden Çanakkale Valiliğine atanan Vali İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret eden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Hacıbektaş İlçesi Büyük Burnağıl Köyü Muhtarı Naki Can ile Hacıbektaş İlçesi Büyük Burnağıl Köyü Camii İmam Hatibi Hasan Çakır, Diyanet-Sen Nevşehir Şube Başkanı Ahmet Aydemir, Eğitime Destek Platformu Başkanı Mustafa Gençtürk, Nevşehir Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Makbule Atlı, İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürü Yusuf Ün ve eşi Aylin Ün, yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulundular.   Vali Aktaş ise, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini ifade ederek, ziyaretçilere teşekkür etti ve Nevşehir’de görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Valiler Kararnamesi ile Nevşehir Valiliği görevinden Çanakkale Valiliğine atanan Vali İlhami Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

 

Valiler Kararnamesi ile Nevşehir Valiliği görevinden Çanakkale Valiliğine atanan Vali İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret eden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Hacıbektaş İlçesi Büyük Burnağıl Köyü Muhtarı Naki Can ile Hacıbektaş İlçesi Büyük Burnağıl Köyü Camii İmam Hatibi Hasan Çakır, Diyanet-Sen Nevşehir Şube Başkanı Ahmet Aydemir, Eğitime Destek Platformu Başkanı Mustafa Gençtürk, Nevşehir Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Makbule Atlı, İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürü Yusuf Ün ve eşi Aylin Ün, yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

 

Vali Aktaş ise, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini ifade ederek, ziyaretçilere teşekkür etti ve Nevşehir’de görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.