Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, ‘Alışverişlerinizi son güne bırakmayın’

GÜNCEL 20.05.2020 - 18:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vali Aktaş, ‘Alışverişlerinizi son güne bırakmayın’

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ramazan Bayramı öncesi Nevşehirlilere çağrıda bulundu.
  Vali Aktaş; “23-24-25-26 Mayıs 2020 tarihleri arasında Korona virüsle mücadele kapsamında 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle, yapacağımız giyim, market, bakkal, manav ve diğer tüm alışverişlerimiz ile mezarlık ziyaretlerimizi son güne bırakmadan bu günden başlayarak yapmamız, Korona virüsle mücadele ve toplum sağlığı açısından büyük önem arz etmektedir.   Nevşehirli hemşerilerimizin Korona virüsle mücadele kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasına göstereceği duyarlılığa şimdiden teşekkür ederim.”
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ramazan Bayramı öncesi Nevşehirlilere çağrıda bulundu.

 

Vali Aktaş; “23-24-25-26 Mayıs 2020 tarihleri arasında Korona virüsle mücadele kapsamında 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle, yapacağımız giyim, market, bakkal, manav ve diğer tüm alışverişlerimiz ile mezarlık ziyaretlerimizi son güne bırakmadan bu günden başlayarak yapmamız, Korona virüsle mücadele ve toplum sağlığı açısından büyük önem arz etmektedir.

 

Nevşehirli hemşerilerimizin Korona virüsle mücadele kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasına göstereceği duyarlılığa şimdiden teşekkür ederim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.