MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş Başkanlığında, Acıgöl OSB Sorunları Görüşüldü

İLÇELER 19.10.2018 - 17:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş Başkanlığında, Acıgöl OSB Sorunları Görüşüldü

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş başkanlığında Acıgöl Organize Sanayi esnafları ile toplantı yapıldı.
  Acıgöl Organize Sanayi bölgesinde Vali İlhami Aktaş başkanlığında düzenlenen toplantıya AK Parti milletvekili Yücel Menekşe, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve bölge sanayicileri katıldı.   AK Parti milletvekili Yücel Menekşe açıklamasında, Valimiz İlhami Aktaş ile birlikte Acıgöl Organize sanayi bölgesinde esnaflarımız ile bir araya gelerek bölgemizdeki sorunları ve uygulamamız gereken çözüm yolları ile ilgili istişarelerde bulunduk diye konuştu.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş başkanlığında Acıgöl Organize Sanayi esnafları ile toplantı yapıldı.

 

Acıgöl Organize Sanayi bölgesinde Vali İlhami Aktaş başkanlığında düzenlenen toplantıya AK Parti milletvekili Yücel Menekşe, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve bölge sanayicileri katıldı.

 

AK Parti milletvekili Yücel Menekşe açıklamasında, Valimiz İlhami Aktaş ile birlikte Acıgöl Organize sanayi bölgesinde esnaflarımız ile bir araya gelerek bölgemizdeki sorunları ve uygulamamız gereken çözüm yolları ile ilgili istişarelerde bulunduk diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.