Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş Başkanlığında, İl Spor Güvenlik Toplantısı Yapıldı

SPOR 28.06.2018 - 16:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş Başkanlığında, İl Spor Güvenlik Toplantısı Yapıldı

İl Spor Güvenliği Toplantısı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş başkanlığında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı dalonunda yapıldı.
  Gerçekleşen toplantıya; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Solmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Nevşehir Belediyespor Taraftarı Dernek Başkanı Serdar Yılmaz, Kapadokya Göremespor Kulüp Başkanı Hasan Hüseyin Çiner, TFF Futbol İl Temsilcisi Tolga Karaca ve İl Spor Dernekleri Temsilcileri katıldı.   2017-2018 sezonu genel değerlendirme ve istatistik bilgilerle başlayan toplantıda 3 Ligde mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor ve Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele edecek olan Kapadokya Göremespor ile ilgili konular görüşüldü.   Vali Aktaş, Nevşehir’de yapılacak olan spor etkinliklerinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması dileğinde bulunarak sporun birliğe, beraberliğe ve dostluğa vesile olması temennisinde bulundu ve katılımcılara teşekkür etti.
İl Spor Güvenliği Toplantısı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş başkanlığında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı dalonunda yapıldı.

 

Gerçekleşen toplantıya; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Solmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Nevşehir Belediyespor Taraftarı Dernek Başkanı Serdar Yılmaz, Kapadokya Göremespor Kulüp Başkanı Hasan Hüseyin Çiner, TFF Futbol İl Temsilcisi Tolga Karaca ve İl Spor Dernekleri Temsilcileri katıldı.

 

2017-2018 sezonu genel değerlendirme ve istatistik bilgilerle başlayan toplantıda 3 Ligde mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor ve Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele edecek olan Kapadokya Göremespor ile ilgili konular görüşüldü.

 

Vali Aktaş, Nevşehir’de yapılacak olan spor etkinliklerinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması dileğinde bulunarak sporun birliğe, beraberliğe ve dostluğa vesile olması temennisinde bulundu ve katılımcılara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.