Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş Başkanlığında KAPHİB Toplantısı Yapıldı

TURİZM 16.08.2018 - 19:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş Başkanlığında KAPHİB Toplantısı Yapıldı

Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) Toplantısı, Vali Aktaş başkanlığında, Valilik toplantı salonunda yapıldı.
  Toplantıya; Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Cengiz Ekici, Kozaklı Termal Bölgesi Turizm ve Tanıtma Derneği (KOZTEP) Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur Ünal, Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği (KAPHİB) Müdürü Levent Ak ve üyeler katıldı.   Toplantıda; Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliğince 2018 yılı yurtiçi fuarlara katılımın görüşülmesi, yurtdışında düzenlenecek olan 2.Türkiye Festivaline katkı ve desteklerin değerlendirilmesi, Ahiler Kalkınma Ajansından destek almak amacıyla proje sunulması hususunun görüşülmesi ile Türkiye Gazeteciler Federasyonu tarafından yayınlanan Anadolu Bayram Gazetesinde Kapadokya Bölgesinin tanıtımı amaçlı reklam yapılması işi görüşülerek bilgi alış verişinde bulunulmasının ardından toplantı sona erdi.
Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) Toplantısı, Vali Aktaş başkanlığında, Valilik toplantı salonunda yapıldı.

 

Toplantıya; Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Cengiz Ekici, Kozaklı Termal Bölgesi Turizm ve Tanıtma Derneği (KOZTEP) Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur Ünal, Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği (KAPHİB) Müdürü Levent Ak ve üyeler katıldı.

 

Toplantıda; Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliğince 2018 yılı yurtiçi fuarlara katılımın görüşülmesi, yurtdışında düzenlenecek olan 2.Türkiye Festivaline katkı ve desteklerin değerlendirilmesi, Ahiler Kalkınma Ajansından destek almak amacıyla proje sunulması hususunun görüşülmesi ile Türkiye Gazeteciler Federasyonu tarafından yayınlanan Anadolu Bayram Gazetesinde Kapadokya Bölgesinin tanıtımı amaçlı reklam yapılması işi görüşülerek bilgi alış verişinde bulunulmasının ardından toplantı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.