MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş başkanlığında Kaymakamlar toplantısı yapıldı

GÜNCEL 30.11.2018 - 17:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş başkanlığında Kaymakamlar toplantısı yapıldı

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Valilik toplantı salonunda, Vali Yardımcıları ve İlçe Kaymakamları ile toplantı yaptı.
  Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcıları Hasan Erkal ile Aydın Abak, Acıgöl Kaymakam Vekili ve Gülşehir Kaymakam Vekili İsmail Erdoğan, Avanos Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç, Derinkuyu Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, Kozaklı Kaymakam Vekili ve Hacıbektaş Kaymakam Vekili Ömer Faruk Duman ile Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı katıldı.   İlimizin yönetim, ekonomi, sağlık ve sosyal yardım, kültür ve bayındırlık konularıyla ilgili hizmetlerin koordineli olarak yürütülmesi için alınması gereken tedbirlerin görüşüldüğü toplantıda; Vali Aktaş ilçelerin durumu hakkında da kaymakamlardan bilgi aldı.   Karşılıklı görüş alışverişinin ardından toplantı sona erdi.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Valilik toplantı salonunda, Vali Yardımcıları ve İlçe Kaymakamları ile toplantı yaptı.

 

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcıları Hasan Erkal ile Aydın Abak, Acıgöl Kaymakam Vekili ve Gülşehir Kaymakam Vekili İsmail Erdoğan, Avanos Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç, Derinkuyu Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, Kozaklı Kaymakam Vekili ve Hacıbektaş Kaymakam Vekili Ömer Faruk Duman ile Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı katıldı.

 

İlimizin yönetim, ekonomi, sağlık ve sosyal yardım, kültür ve bayındırlık konularıyla ilgili hizmetlerin koordineli olarak yürütülmesi için alınması gereken tedbirlerin görüşüldüğü toplantıda; Vali Aktaş ilçelerin durumu hakkında da kaymakamlardan bilgi aldı.

 

Karşılıklı görüş alışverişinin ardından toplantı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.