MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, başkanlığında kaymakamlar toplantısı yapıldı

NEVŞEHİR 17.04.2019 - 08:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, başkanlığında kaymakamlar toplantısı yapıldı

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İlçe Kaymakamları ile toplantı düzenledi.
  Vali İlhami Aktaş’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda; İlimizin yönetim, güvenlik, eğitim, ekonomi, sağlık, sosyal yardım, kültür ve bayındırlık konularıyla ilgili hizmetlerin koordineli olarak yürütülmesi için alınması gereken tedbirler görüşülürken, İlçelerin durumu hakkında da kaymakamlardan bilgi aldı.   Karşılıklı görüş alışverişinin ardından toplantı sona erdi. Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcıları Aydın Abak, Hasan Erkal ile İlçe Kaymakamları ve Kaymakam adayları katıldı.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İlçe Kaymakamları ile toplantı düzenledi.

 

Vali İlhami Aktaş’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda; İlimizin yönetim, güvenlik, eğitim, ekonomi, sağlık, sosyal yardım, kültür ve bayındırlık konularıyla ilgili hizmetlerin koordineli olarak yürütülmesi için alınması gereken tedbirler görüşülürken, İlçelerin durumu hakkında da kaymakamlardan bilgi aldı.

 

Karşılıklı görüş alışverişinin ardından toplantı sona erdi.

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcıları Aydın Abak, Hasan Erkal ile İlçe Kaymakamları ve Kaymakam adayları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.