MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş Başkanlığında Kozaklı'nın Sorunları Konuşuldu

İLÇELER 16.11.2017 - 20:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş Başkanlığında Kozaklı'nın Sorunları Konuşuldu

Kozaklı İlçesinde Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında ilçenin sorunları ile ilgili toplantı yapıldı.
  Toplantıya Vali İlhami Aktaş, Kozaklı Kaymakamı Halil Dalak, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli, AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Av. Akif Kabukçuoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz, İl Kültür ve Turizm İl Müdürü Cengiz Ekici, KOZTEB Başkanı Cumhur Önal, AHİLER Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Bekir Varol, NEVJET Müdürü Hakan İşeri ile otel işletmecileri katıldı.   Vali Aktaş’ın başkanlığında Nevşehir Kozaklı İlçesi Roza Termal Otel’de yapılan toplantıda; İlçenin Termal merkezi sistemle ısınması, ilçede yapılmakta olan Jeotermal seracılığın geliştirilmesi, Kozaklı Jeotermal Fizik Tedavi Hastanesi ile ilçedeki Termal Turizm sektörünün sorunları ile çözüm önerileri konuları görüşüldü.   Vali Aktaş, Termal Enerjinin verimli bir şekilde kullanım alanın sektörel bazda genişletilmesi ve bu temiz enerjinin daha etkin şekilde kullanılmasının altını çizdi. Daha sonra karşılıklı görüş-alışverişinin ardından toplantı sona erdi.
Kozaklı İlçesinde Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında ilçenin sorunları ile ilgili toplantı yapıldı.

 

Toplantıya Vali İlhami Aktaş, Kozaklı Kaymakamı Halil Dalak, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli, AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Av. Akif Kabukçuoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz, İl Kültür ve Turizm İl Müdürü Cengiz Ekici, KOZTEB Başkanı Cumhur Önal, AHİLER Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Bekir Varol, NEVJET Müdürü Hakan İşeri ile otel işletmecileri katıldı.

 

Vali Aktaş’ın başkanlığında Nevşehir Kozaklı İlçesi Roza Termal Otel’de yapılan toplantıda; İlçenin Termal merkezi sistemle ısınması, ilçede yapılmakta olan Jeotermal seracılığın geliştirilmesi, Kozaklı Jeotermal Fizik Tedavi Hastanesi ile ilçedeki Termal Turizm sektörünün sorunları ile çözüm önerileri konuları görüşüldü.

 

Vali Aktaş, Termal Enerjinin verimli bir şekilde kullanım alanın sektörel bazda genişletilmesi ve bu temiz enerjinin daha etkin şekilde kullanılmasının altını çizdi. Daha sonra karşılıklı görüş-alışverişinin ardından toplantı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.