Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş Başkanlığında Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı

EĞİTİM 09.09.2017 - 00:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş Başkanlığında Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Nevşehir Valiliğince 2017-2018 Eğitim Öğretim ve Okul Güvenliği Toplantısı, Valilik toplantı salonunda yapıldı.
  Toplantı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında Vali Yardımcısı Ahmet Soley, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İlçe Kaymakamları, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, ilçe milli eğitim müdürleri ve diğer yetkililerin katılımıyla gerçekleşti. 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının daha güzel huzur ve güven içerisinde geçebilmesi için il ve ilçelerde sürdürülen eğitim öğretim ile ilgili sorunların ve diğer hususların görüşüldüğü toplantı Nevşehir Valisi İlhami Aktaş başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda yapıldı. Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için okullarımızın açılacak olması nedeniyle gerekli önlem ve tedbirleri almak için bu toplantının İçişleri Bakanlığının talimatlarıyla 81 ilde yapıldığını söyledi. Toplantıda, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının daha iyi geçebilmesi için alınacak tedbirlerin yanı sıra eğitim ve öğretimle ilgili varsa sorunların en aza indirilmesi ya da tamamıyla çözülmesi anlamında yapılması gerekenler konusunda el birliği ile beraberce çözüme kavuşturulması konusunda çaba göstermemiz gerekmektedir. Tabi ki bu konuda il, ilçelerimizdeki okul müdürlerimize ve milli eğitim müdürlerimize büyük sorumluluklar düşmektedir. Bu konuda gereken hassasiyetin gösterileceğini umuyorum” dedi. Daha sonra toplantıda, eğitim ve öğretim sorunları ile ilgili diğer konular, okul çevrelerindeki güvenlik kameraları ve fiziki tedbirlerin durumu, okul çevrelerinde uyuşturucu ve benzeri madde satışına karşı alınacak önlemler, okul servis araçlarında öğrenci güvenliğine yönelik yapılması gereken işlemler ele alındı ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Nevşehir Valiliğince 2017-2018 Eğitim Öğretim ve Okul Güvenliği Toplantısı, Valilik toplantı salonunda yapıldı.

 

Toplantı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında Vali Yardımcısı Ahmet Soley, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İlçe Kaymakamları, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, ilçe milli eğitim müdürleri ve diğer yetkililerin katılımıyla gerçekleşti.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının daha güzel huzur ve güven içerisinde geçebilmesi için il ve ilçelerde sürdürülen eğitim öğretim ile ilgili sorunların ve diğer hususların görüşüldüğü toplantı Nevşehir Valisi İlhami Aktaş başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda yapıldı.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için okullarımızın açılacak olması nedeniyle gerekli önlem ve tedbirleri almak için bu toplantının İçişleri Bakanlığının talimatlarıyla 81 ilde yapıldığını söyledi.

Toplantıda, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının daha iyi geçebilmesi için alınacak tedbirlerin yanı sıra eğitim ve öğretimle ilgili varsa sorunların en aza indirilmesi ya da tamamıyla çözülmesi anlamında yapılması gerekenler konusunda el birliği ile beraberce çözüme kavuşturulması konusunda çaba göstermemiz gerekmektedir. Tabi ki bu konuda il, ilçelerimizdeki okul müdürlerimize ve milli eğitim müdürlerimize büyük sorumluluklar düşmektedir. Bu konuda gereken hassasiyetin gösterileceğini umuyorum” dedi.

Daha sonra toplantıda, eğitim ve öğretim sorunları ile ilgili diğer konular, okul çevrelerindeki güvenlik kameraları ve fiziki tedbirlerin durumu, okul çevrelerinde uyuşturucu ve benzeri madde satışına karşı alınacak önlemler, okul servis araçlarında öğrenci güvenliğine yönelik yapılması gereken işlemler ele alındı ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.