Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, başkanlığında toprak koruma kurul toplantısı yapıldı

NEVŞEHİR 08.11.2018 - 16:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, başkanlığında toprak koruma kurul toplantısı yapıldı

Toprak Koruma Kurulu Toplantısı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, başkanlığında yapıldı.
  Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, Tarım ve Orman İl Müdürü Okan Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici, İl Defterdarı Orhan Taş, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Solmaz, Ziraat Odası Başkanı Salih Çelikbaş, TEMA Vakfı İl Temsilcisi Arda Çakır, Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Yaşar Barış ve İl Özel İdaresinden Mühendis Mehmet Ali Şeker katıldı.   Toplantıda; Nar Belediyesi İlave İmar Planı Başvurusu, TEİAŞ Enerji Nakil Hattı ve Direk Yeri Tesisi Amaçlı Tarım Dışı Başvurusu, Kavak Belediyesi İlave İmar Başvurusu ile ilgili gündem maddeleri görüşüldü.   Karşılıklı görüş alışverişinin ardından toplantı sona erdi.
Toprak Koruma Kurulu Toplantısı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, başkanlığında yapıldı.

 

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, Tarım ve Orman İl Müdürü Okan Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici, İl Defterdarı Orhan Taş, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Solmaz, Ziraat Odası Başkanı Salih Çelikbaş, TEMA Vakfı İl Temsilcisi Arda Çakır, Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Yaşar Barış ve İl Özel İdaresinden Mühendis Mehmet Ali Şeker katıldı.

 

Toplantıda; Nar Belediyesi İlave İmar Planı Başvurusu, TEİAŞ Enerji Nakil Hattı ve Direk Yeri Tesisi Amaçlı Tarım Dışı Başvurusu, Kavak Belediyesi İlave İmar Başvurusu ile ilgili gündem maddeleri görüşüldü.

 

Karşılıklı görüş alışverişinin ardından toplantı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.