Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, Bayram ziyaretlerine devam ediyor

NEVŞEHİR 25.05.2020 - 23:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vali Aktaş, Bayram ziyaretlerine devam ediyor

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.
  Vali Aktaş, Ramazan Bayramının ikinci günü İl Jandarma Komutanlığı ziyaretlerinde nizamiyede görevi başında bulunan nöbetçi güvenlik güçlerini de ziyaret ederek, Ramazan Bayramlarını kutladı ve yetkililerden de bilgi aldı. Bir süre sohbet ederek, görevlerinde başarılar diledi.   Nöbetçi Amir Yarbay Mehmet Sami Aksoy ve görevi başında bulunan askerler ise, bayram dolayısıyla ziyarette bulunan Vali Aktaş’a teşekkürlerini ileterek, çok memnun olduklarını belirttiler.   Ziyarette; Nöbetçi Amir Yarbay Mehmet Sami Aksoy da hazır bulundu.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

 

Vali Aktaş, Ramazan Bayramının ikinci günü İl Jandarma Komutanlığı ziyaretlerinde nizamiyede görevi başında bulunan nöbetçi güvenlik güçlerini de ziyaret ederek, Ramazan Bayramlarını kutladı ve yetkililerden de bilgi aldı. Bir süre sohbet ederek, görevlerinde başarılar diledi.

 

Nöbetçi Amir Yarbay Mehmet Sami Aksoy ve görevi başında bulunan askerler ise, bayram dolayısıyla ziyarette bulunan Vali Aktaş’a teşekkürlerini ileterek, çok memnun olduklarını belirttiler.

 

Ziyarette; Nöbetçi Amir Yarbay Mehmet Sami Aksoy da hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.