MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş Beşir Derneğini Ziyaret Etti

NEVŞEHİR 15.11.2016 - 12:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş Beşir Derneğini Ziyaret Etti

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Taner Düzgün Başkanlığındaki Beşir Derneğini heyetini ziyaret etti.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş,  Taner Düzgün Başkanlığındaki Beşir Derneğini heyetini ziyaret etti.   Beşir Derneği’nin gerçekleştirdiği projeleri yakından takip ettiğini, derneğin tüm yurt içi ve yurt dışı faaliyetlerinin insanlığa büyük hizmetler olduğunu söyleyerek Beşir Derneği’ne  insanlık adına teşekkür ederim” dedi.   Beşir Derneği Nevşehir Temsilcisi Taner Düzgün :Kamu yararına çalışan dernek statüsü ile hizmet yürüttüklerini ve 55 farklı ülkede faaliyet gösterdiklerini ifade ederek, "Türkiye'de de 242 farklı noktada çalışma yürütüyoruz. Alan el ile veren eli  buluşturmak için oluşturduğumuz hizmet köprüsünde, gönüllü üyelerle birlikte gece gündüz demeden çalışmalar yapıyoruz. Amacımız toplumsal barış, paylaşım ve huzura katkı sağlamaktır.      Düzgün:15 Temmuz Darbe Girişiminde sonra İnsanların Dernek ve Cemaatlere bakışın değiştiğini;  Bütün cemaatleri aynı görmek  ya da hepsi Feto gurubu gibidir demek yanlış ve haksızlıktır.   Ancak hakikat şudur ki : darbe ihaneti bütün cemaatleri aynı akıbete doğru sürükledi ve bir güven zedelenmesi oldu. Artık çoğu kişi saf bir hizmet anlayışına itibar etmiyor. İnsanların dindarlara olan bakışı değişti ve çoğu kişi lekesiz insan kavramına inanmıyor. Bu sebeple Feto asıl darbeyi dine, samimiyete ve güvene yapmıştır. Bu Darbe Girişiminin çalışmalarımıza olumsuz etkilerinin olduğunu belirterek Düzgün Beşir Derneği'ne ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali İlhami Aktaş’a  teşekkür etti.   Vali Aktaş Beşir Derneği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Taner Düzgün Başkanlığındaki Beşir Derneğini heyetini ziyaret etti.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş,  Taner Düzgün Başkanlığındaki Beşir Derneğini heyetini ziyaret etti.

 


Beşir Derneği’nin gerçekleştirdiği projeleri yakından takip ettiğini, derneğin tüm yurt içi ve yurt dışı faaliyetlerinin insanlığa büyük hizmetler olduğunu söyleyerek Beşir Derneği’ne 
insanlık adına teşekkür ederim” dedi.

 

Beşir Derneği Nevşehir Temsilcisi Taner Düzgün :Kamu yararına çalışan dernek statüsü ile hizmet yürüttüklerini ve 55 farklı ülkede faaliyet gösterdiklerini ifade ederek, "Türkiye'de de 242 farklı noktada çalışma yürütüyoruz. Alan el ile veren eli  buluşturmak için oluşturduğumuz hizmet köprüsünde, gönüllü üyelerle birlikte gece gündüz demeden çalışmalar yapıyoruz. Amacımız toplumsal barış, paylaşım ve huzura katkı sağlamaktır. 

 

 

Düzgün:15 Temmuz Darbe Girişiminde sonra İnsanların Dernek ve Cemaatlere bakışın değiştiğini;  Bütün cemaatleri aynı görmek  ya da hepsi Feto gurubu gibidir demek yanlış ve haksızlıktır.  


Ancak hakikat şudur ki : darbe ihaneti bütün cemaatleri aynı akıbete doğru sürükledi ve bir güven zedelenmesi oldu. Artık çoğu kişi saf bir hizmet anlayışına itibar etmiyor. İnsanların dindarlara olan bakışı değişti ve çoğu kişi lekesiz insan kavramına inanmıyor. Bu sebeple Feto asıl darbeyi dine, samimiyete ve güvene yapmıştır. Bu Darbe Girişiminin çalışmalarımıza olumsuz etkilerinin olduğunu belirterek Düzgün Beşir Derneği'ne ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali İlhami Aktaş’a 
teşekkür etti.

 


Vali Aktaş Beşir Derneği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.