Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, Çardak köyünü ziyaret etti

NEVŞEHİR 08.07.2019 - 18:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, Çardak köyünü ziyaret etti

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, merkez ilçeye bağlı Çardak Köyünü ziyarette bulundu.
  Çardak Köyü ziyaretlerinde, Çardak Köyü Muhtarı Adem Özer’den köy hakkında bilgiler alan Vali Aktaş, vatandaşlarla ve çocuklarla sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi ve daha sonra Köydeki Bayrak Yemeği programına katılarak, düğün sahiplerini tebrik etti.   Vali İlhami Aktaş’a ziyaretlerinde; AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Vedat Kültür, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Ramazan Çiftçi eşlik ederken, Çardak Köyü Muhtarı Adem Özer’de hazır bulundu.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, merkez ilçeye bağlı Çardak Köyünü ziyarette bulundu.

 

Çardak Köyü ziyaretlerinde, Çardak Köyü Muhtarı Adem Özer’den köy hakkında bilgiler alan Vali Aktaş, vatandaşlarla ve çocuklarla sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi ve daha sonra Köydeki Bayrak Yemeği programına katılarak, düğün sahiplerini tebrik etti.

 

Vali İlhami Aktaş’a ziyaretlerinde; AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Vedat Kültür, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Ramazan Çiftçi eşlik ederken, Çardak Köyü Muhtarı Adem Özer’de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.