Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, Derinkuyu ilçesinde ziyaretlerde bulundu

İLÇELER 04.07.2019 - 16:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, Derinkuyu ilçesinde ziyaretlerde bulundu

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Derinkuyu ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.
  Vali İlhami Aktaş, Derinkuyu ilçesindeki ilk ziyaretine; Derinkuyu Kaymakamlığı’nı, Belediye Başkanlığı’nı ve Yazıhüyük Belediye Başkanlığı’nı ziyaret ederek, başladı.   Derinkuyu Kaymakam Vekili Mert Kumcu’yu makamında ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, ilçe ile ilçedeki yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler aldı.   Kaymakam Vekili Mert Kumcu ile bir süre sohbet eden Vali Aktaş, hayırlı olsun dileklerini ileterek, yeni görevinde başarılar diledi.   Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini ifade eden Kaymakam Vekili Mert Kumcu ise, kendilerine teşekkür etti.   Daha sonra Derinkuyu Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Aktaş, burada Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy’dan Belediye çalışmaları ile projeleri hakkında bilgi alarak, istişarelerde bulundu.   Başkan Aksoy Vali Aktaş’a ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkürlerini iletti. Belediye ziyaretlerinin ardından kahvehanede oturan vatandaşları ziyaret ederek, onlarla bir süre sohbet etti ve istek ve taleplerini dinledi.   Vatandaşlar ise kendilerini ziyaret eden Vali Aktaş’a teşekkürlerini ilettiler.   Derinkuyu Belediyesini ziyaretlerinde; Derinkuyu Kaymakam Vekili Mert Kumcu, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ile Derinkuyu İl Genel Meclis Üyeleri Şenol Kendir, Zafer Çiftçi eşlik etti.   Derinkuyu Belediye Başkanlığını ziyaretlerinin ardından, İlçede Şehit Ali Güven’nin ailesi tarafından verilen öğle yemeği programına katılarak akabinde de Yazıhüyük Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Aktaş, Başkan Cengiz Çavdar’a başkanlık görevine yeniden seçilmesi nedeniyle görevlerinde başarılar dileyerek, belediye hizmetlerinde kolaylıklar diledi.   Başkan Çavdar ise ziyaretten duyduğu memnuniyetlerini ifade ederek, kendilerine teşekkür etti.   Yazıhüyük Belediyesini ziyaretlerinde; Derinkuyu Kaymakam Vekili Mert Kumcu, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Derinkuyu İl Genel Meclis Üyeleri Şenol Kendir, Zafer Çiftçi eşlik etti.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Derinkuyu ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

 

Vali İlhami Aktaş, Derinkuyu ilçesindeki ilk ziyaretine; Derinkuyu Kaymakamlığı’nı, Belediye Başkanlığı’nı ve Yazıhüyük Belediye Başkanlığı’nı ziyaret ederek, başladı.

 

Derinkuyu Kaymakam Vekili Mert Kumcu’yu makamında ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, ilçe ile ilçedeki yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler aldı.

 

Kaymakam Vekili Mert Kumcu ile bir süre sohbet eden Vali Aktaş, hayırlı olsun dileklerini ileterek, yeni görevinde başarılar diledi.

 

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini ifade eden Kaymakam Vekili Mert Kumcu ise, kendilerine teşekkür etti.

 

Daha sonra Derinkuyu Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Aktaş, burada Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy’dan Belediye çalışmaları ile projeleri hakkında bilgi alarak, istişarelerde bulundu.

 

Başkan Aksoy Vali Aktaş’a ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkürlerini iletti.

Belediye ziyaretlerinin ardından kahvehanede oturan vatandaşları ziyaret ederek, onlarla bir süre sohbet etti ve istek ve taleplerini dinledi.

 

Vatandaşlar ise kendilerini ziyaret eden Vali Aktaş’a teşekkürlerini ilettiler.

 

Derinkuyu Belediyesini ziyaretlerinde; Derinkuyu Kaymakam Vekili Mert Kumcu, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ile Derinkuyu İl Genel Meclis Üyeleri Şenol Kendir, Zafer Çiftçi eşlik etti.

 

Derinkuyu Belediye Başkanlığını ziyaretlerinin ardından, İlçede Şehit Ali Güven’nin ailesi tarafından verilen öğle yemeği programına katılarak akabinde de Yazıhüyük Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Aktaş, Başkan Cengiz Çavdar’a başkanlık görevine yeniden seçilmesi nedeniyle görevlerinde başarılar dileyerek, belediye hizmetlerinde kolaylıklar diledi.

 

Başkan Çavdar ise ziyaretten duyduğu memnuniyetlerini ifade ederek, kendilerine teşekkür etti.

 

Yazıhüyük Belediyesini ziyaretlerinde; Derinkuyu Kaymakam Vekili Mert Kumcu, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Derinkuyu İl Genel Meclis Üyeleri Şenol Kendir, Zafer Çiftçi eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.