MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, Diyaliz Merkezi'ni ziyaret etti

NEVŞEHİR 14.12.2018 - 13:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, Diyaliz Merkezi'ni ziyaret etti

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, H. Mustafa ve Türkan Öbekli Diyaliz Merkezi’ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
  Ziyarete; Sağlık İl Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yücel Şal, Hayırsever iş adamı Mehmet Ali Öbekli ve oğlu Mustafa Öbekli eşlik etti. Diyaliz Merkezinde hastalarla yakından ilgilenen ve hastalara geçmiş olsun temennisinde bulunan Vali Aktaş, onlarla sohbet ederek, hatırlarını sordu, istek, dilek ve taleplerini dinledi. Vali Aktaş, daha sonra Diyaliz Merkezi birimlerini gezerek, Sağlık İl Müdürü Dr. Rahim Ünlübay ve doktorlarından çalışmaları, ünite ve hastalar hakkında bilgiler aldı. Diyaliz merkezinde örnek teşkil edecek nitelikte bir hizmetin sunulduğunu vurgulayan Vali Aktaş; “Hijyen açısından, hizmet açısından son derece iyi bir durumda olan bu Diyaliz Merkezini yaptıran Nevşehirli Hayırsever iş adamı Mehmet Ali Öbekli’ye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını dile getiren Diyaliz Hastaları ise, yeni hastane ve Diyaliz Merkezinin çok güzel olduğunu söyleyerek, emeği geçenlere teşekkür ettiler.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, H. Mustafa ve Türkan Öbekli Diyaliz Merkezi’ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

 

Ziyarete; Sağlık İl Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yücel Şal, Hayırsever iş adamı Mehmet Ali Öbekli ve oğlu Mustafa Öbekli eşlik etti.

Diyaliz Merkezinde hastalarla yakından ilgilenen ve hastalara geçmiş olsun temennisinde bulunan Vali Aktaş, onlarla sohbet ederek, hatırlarını sordu, istek, dilek ve taleplerini dinledi.

Vali Aktaş, daha sonra Diyaliz Merkezi birimlerini gezerek, Sağlık İl Müdürü Dr. Rahim Ünlübay ve doktorlarından çalışmaları, ünite ve hastalar hakkında bilgiler aldı.

Diyaliz merkezinde örnek teşkil edecek nitelikte bir hizmetin sunulduğunu vurgulayan Vali Aktaş; “Hijyen açısından, hizmet açısından son derece iyi bir durumda olan bu Diyaliz Merkezini yaptıran Nevşehirli Hayırsever iş adamı Mehmet Ali Öbekli’ye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını dile getiren Diyaliz Hastaları ise, yeni hastane ve Diyaliz Merkezinin çok güzel olduğunu söyleyerek, emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.