Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, Dolaz Şenliği’ne katıldı

NEVŞEHİR 15.08.2019 - 17:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vali Aktaş, Dolaz Şenliği’ne katıldı

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Derinkuyu İlçesine bağlı Çakıllı Köyü’nde düzenlenen geleneksel Savak Yaylası 10. Dolaz Şenliği’ne katıldı.
  Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Derinkuyu İlçesine bağlı Çakıllı Köyü’nde düzenlenen geleneksel Savak Yaylası 10. Dolaz Şenliği’ne katıldı. Nevşehir İli Derinkuyu ilçesine bağlı Çakıllı Köyü Muhtarlığı ile Çakıllı Köyü Kültür Yardımlaşma Derneği işbirliğiyle gerçekleştirilen 10. Dolaz Şenliği’ne katılan Vali İlhami Aktaş, vatandaşlarla sohbet ederek, Kurban Bayramlarını tebrik etti ve şenliğin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür de etti. Etkinlik hakkında Vali Aktaş’a bilgiler veren Çakıllı Köyü Muhtar Seyit Poyraz, Şenlik kapsamında köye ve yöreye has Dolaz Yarışması ile çeşitli bazı etkinliklerin yapılacağını belirtti ve bu gibi şenlikler vesilesiyle köy halkı ile birlik ve beraberliğin güçlendirilmesi, çevre köy ve kasabalarla dayanışma ve iletişimlerin daha etkin hale getirildiğini ifade etti. Muhtar Seyit Poyraz; “Etkinliğe katılan başta Sayın Valimiz İlhami Aktaş olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi. Şenlik sonrası Çakıllı Köyü içerisinde bulunan özel bir marketi ziyaret ederek, işlerin durumu hakkında market sahibinden bilgiler aldı ve burada bulunan esnaflarla sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi. 10. Dolaz Şenliği’ne; Vali İlhami Aktaş, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit, Derinkuyu Kaymakam Vekili Doğukan Koyuncu, Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Derinkuyu AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Şenol Kendir ile Zafer Çiftci, çevre köy muhtarları, çeşitli sivil toplum kuruluş temsilcileri, gurbetçiler, köylü vatandaşlar ve çok sayıda davetli katıldı.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Derinkuyu İlçesine bağlı Çakıllı Köyü’nde düzenlenen geleneksel Savak Yaylası 10. Dolaz Şenliği’ne katıldı.

 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Derinkuyu İlçesine bağlı Çakıllı Köyü’nde düzenlenen geleneksel Savak Yaylası 10. Dolaz Şenliği’ne katıldı.

Nevşehir İli Derinkuyu ilçesine bağlı Çakıllı Köyü Muhtarlığı ile Çakıllı Köyü Kültür Yardımlaşma Derneği işbirliğiyle gerçekleştirilen 10. Dolaz Şenliği’ne katılan Vali İlhami Aktaş, vatandaşlarla sohbet ederek, Kurban Bayramlarını tebrik etti ve şenliğin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür de etti.

Etkinlik hakkında Vali Aktaş’a bilgiler veren Çakıllı Köyü Muhtar Seyit Poyraz, Şenlik kapsamında köye ve yöreye has Dolaz Yarışması ile çeşitli bazı etkinliklerin yapılacağını belirtti ve bu gibi şenlikler vesilesiyle köy halkı ile birlik ve beraberliğin güçlendirilmesi, çevre köy ve kasabalarla dayanışma ve iletişimlerin daha etkin hale getirildiğini ifade etti.

Muhtar Seyit Poyraz; “Etkinliğe katılan başta Sayın Valimiz İlhami Aktaş olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Şenlik sonrası Çakıllı Köyü içerisinde bulunan özel bir marketi ziyaret ederek, işlerin durumu hakkında market sahibinden bilgiler aldı ve burada bulunan esnaflarla sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi.

10. Dolaz Şenliği’ne; Vali İlhami Aktaş, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit, Derinkuyu Kaymakam Vekili Doğukan Koyuncu, Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Derinkuyu AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Şenol Kendir ile Zafer Çiftci, çevre köy muhtarları, çeşitli sivil toplum kuruluş temsilcileri, gurbetçiler, köylü vatandaşlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.