MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş Eskiyaylacık Köyünde Aşure Dağıttı

NEVŞEHİR 15.10.2016 - 16:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş Eskiyaylacık Köyünde Aşure Dağıttı

Muharrem ayı münasebetiyle Eskiyaylacık Köyünde aşure dağıtımı etkinliği yapıldı.
Muharrem ayı münasebetiyle Eskiyaylacık Köyünde aşure dağıtımı etkinliği yapıldı.     Vali Aktaş ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Aaçıkgöz Gülşehir İlçesinin Eskiyaylacık Köyünde Gençlik Kültür ve Dayanışma Derneği ve muhtarlık tarafından her yıl geneleksel olarak düzenlediği aşure dağıtım törenine katıldı.     Vali Aktaş, Eskiyaylacık Köyü'nü ziyaret ederek, köy halkıyla sohbet etti.Aşure dağıtım etkinliğine katılan Vali Aktaş, bu değerlerin yaşatılıyor olmasının milli birlik ve beraberliğin en büyük göstergesi olduğunu ifade etti, köy halkının Muharrem ayını kutladı, Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve katılımcılar ile birlikte halka aşure dağıttı.       Köy Muhtarı ve Dernek Temsilcileri Vali Aktaş’a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Muharrem ayı münasebetiyle Eskiyaylacık Köyünde aşure dağıtımı etkinliği yapıldı.

Muharrem ayı münasebetiyle Eskiyaylacık Köyünde aşure dağıtımı etkinliği yapıldı.

 

 

Vali Aktaş ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Aaçıkgöz Gülşehir İlçesinin Eskiyaylacık Köyünde Gençlik Kültür ve Dayanışma Derneği ve muhtarlık tarafından her yıl geneleksel olarak düzenlediği aşure dağıtım törenine katıldı.

 

 

Vali Aktaş, Eskiyaylacık Köyü'nü ziyaret ederek, köy halkıyla sohbet etti.Aşure dağıtım etkinliğine katılan Vali Aktaş, bu değerlerin yaşatılıyor olmasının milli birlik ve beraberliğin en büyük göstergesi olduğunu ifade etti, köy halkının Muharrem ayını kutladı, Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve katılımcılar ile birlikte halka aşure dağıttı.

 

 

 

Köy Muhtarı ve Dernek Temsilcileri Vali Aktaş’a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.