Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, Esnaf Ziyaretlerine Aralıksız Devam Ediyor

NEVŞEHİR 19.02.2018 - 19:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, Esnaf Ziyaretlerine Aralıksız Devam Ediyor

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İl Merkezinde faaliyet gösteren kuruyemişçi İhsan Şekeryapan’ı ve çalışanlarını işyerinde ziyaret etti.
  Esnaf Şekeryapan’ı işyerinde ziyaret yapan Vali Aktaş ve Milletvekili Mustafa Açıkgöz, bir süre kendileri ile sohbet etti. Gıda satışları ile ilgili bilgi alışverişinde bulunan Vali Aktaş, güncel konular hakkında görüşerek, işlerin durumu ile ilgili istek ve taleplerini dinledi.   Nevşehir esnaflarından Kuruyemiş işletmecisi Şekeryapan, Vali İlhami Aktaş’a ve Milletvekili Mustafa Açıkgöz’e ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetlerini dile getirerek, teşekkür etti.   Vali Aktaş’a ziyaretlerinde TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz eşlik etti.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İl Merkezinde faaliyet gösteren kuruyemişçi İhsan Şekeryapan’ı ve çalışanlarını işyerinde ziyaret etti.

 

Esnaf Şekeryapan’ı işyerinde ziyaret yapan Vali Aktaş ve Milletvekili Mustafa Açıkgöz, bir süre kendileri ile sohbet etti. Gıda satışları ile ilgili bilgi alışverişinde bulunan Vali Aktaş, güncel konular hakkında görüşerek, işlerin durumu ile ilgili istek ve taleplerini dinledi.

 

Nevşehir esnaflarından Kuruyemiş işletmecisi Şekeryapan, Vali İlhami Aktaş’a ve Milletvekili Mustafa Açıkgöz’e ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetlerini dile getirerek, teşekkür etti.

 

Vali Aktaş’a ziyaretlerinde TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.