Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, esnafları ziyaret etmeye devam ediyor

NEVŞEHİR 01.02.2019 - 09:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, esnafları ziyaret etmeye devam ediyor

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, esnaf ziyaretleri kapsamında Nevşehir Merkezde bulunan Açıkgöz Otomotiv ve Akademya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’ni ziyaret etti.
  Gerçekleştirilen esnaf ziyaretinde ilk olarak, Açıkgöz Otomotiv firma sahibi ve aynı zamanda AK Parti Eski Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz’ü işyerinde ziyaret eden Vali Aktaş, Otomotiv sektörü ve satışları hakkında Salih Açıkgöz’den bilgiler alırken, burada bulunan esnaflarla da bir süre sohbet etti ve işlerinde hayırlı bol kazançlar temennisinde bulundu. İş adamı ve AK Parti Eski Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ise Vali İlhami Aktaş’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kendilerine teşekkür etti. Daha sonra Akademya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğini ziyaret eden Vali Aktaş, işletmeci Diş Hekimi Tuğran Paslanmaz’dan Poliklinik hakkında bilgiler aldı. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Diş Hekimi Paslanmaz, esnafları iş yerlerinde bizzat ziyaret eden ve istek ve temennilerini dinleyen Vali İlhami Aktaş’a teşekkürlerini iletti. Akademya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ziyaretlerinde, İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay da eşlik etti.  
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, esnaf ziyaretleri kapsamında Nevşehir Merkezde bulunan Açıkgöz Otomotiv ve Akademya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’ni ziyaret etti.

 

Gerçekleştirilen esnaf ziyaretinde ilk olarak, Açıkgöz Otomotiv firma sahibi ve aynı zamanda AK Parti Eski Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz’ü işyerinde ziyaret eden Vali Aktaş, Otomotiv sektörü ve satışları hakkında Salih Açıkgöz’den bilgiler alırken, burada bulunan esnaflarla da bir süre sohbet etti ve işlerinde hayırlı bol kazançlar temennisinde bulundu.

İş adamı ve AK Parti Eski Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ise Vali İlhami Aktaş’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kendilerine teşekkür etti.

Daha sonra Akademya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğini ziyaret eden Vali Aktaş, işletmeci Diş Hekimi Tuğran Paslanmaz’dan Poliklinik hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Diş Hekimi Paslanmaz, esnafları iş yerlerinde bizzat ziyaret eden ve istek ve temennilerini dinleyen Vali İlhami Aktaş’a teşekkürlerini iletti.

Akademya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ziyaretlerinde, İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay da eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.