Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, Gazilerle Bir Araya Geldi

GÜNCEL 19.09.2018 - 15:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, Gazilerle Bir Araya Geldi

Nevşehir Valiliği tarafından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü organizesinde Gaziler Günü nedeniyle, Topuzluhan Restoran’da program düzenlendi.
  Düzenlenen öğle yemeği programına; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Eşi Songül Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ve Eşi Derya Seçen, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve Eşi Seçkin Artunay, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener ve Eşi İlknur Şener, Vatan Şehitleri ve Malulleri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi, gaziler, gazi yakınları ve davetliler katıldı.   Vali Aktaş; “Gaziler Günü münasebetiyle bir arada olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Vatan ve millet uğruna canı pahasına mücadele ederek, bu günlere geldiğimiz, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere hayatta olup, bizi burada onurlandıran siz kahramanlarımıza şükranlarımı sunar, Gaziler Günü’nüzü kutlarım” dedi.   Daha sonra Vali Aktaş, gazilerle bir süre görüşerek, istek ve taleplerini dinledi.
Nevşehir Valiliği tarafından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü organizesinde Gaziler Günü nedeniyle, Topuzluhan Restoran’da program düzenlendi.

 

Düzenlenen öğle yemeği programına; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Eşi Songül Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ve Eşi Derya Seçen, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve Eşi Seçkin Artunay, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener ve Eşi İlknur Şener, Vatan Şehitleri ve Malulleri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi, gaziler, gazi yakınları ve davetliler katıldı.

 

Vali Aktaş; “Gaziler Günü münasebetiyle bir arada olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Vatan ve millet uğruna canı pahasına mücadele ederek, bu günlere geldiğimiz, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere hayatta olup, bizi burada onurlandıran siz kahramanlarımıza şükranlarımı sunar, Gaziler Günü’nüzü kutlarım” dedi.

 

Daha sonra Vali Aktaş, gazilerle bir süre görüşerek, istek ve taleplerini dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.