Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, Görbir Derneğini Ziyaret Etti

NEVŞEHİR 22.06.2018 - 15:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, Görbir Derneğini Ziyaret Etti

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, ziyaretleri kapsamında Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğini (GÖR-BİR) ziyaret etti.
  Dernek Başkanı Erol Mutlu, kendilerine her konuda destek olan Vali İlhami Aktaş’a teşekkür etti ve dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.   GÖR-BİR derneğini ziyaret etmekten mutlu olduğunu belirten Vali Aktaş, her zaman engelli vatandaşların yanında olduklarını ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Dernek Başkanı Mutlu ise, kendilerini yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen Vali Aktaş’a teşekkürlerini iletti.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, ziyaretleri kapsamında Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğini (GÖR-BİR) ziyaret etti.

 

Dernek Başkanı Erol Mutlu, kendilerine her konuda destek olan Vali İlhami Aktaş’a teşekkür etti ve dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

GÖR-BİR derneğini ziyaret etmekten mutlu olduğunu belirten Vali Aktaş, her zaman engelli vatandaşların yanında olduklarını ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Dernek Başkanı Mutlu ise, kendilerini yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen Vali Aktaş’a teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.